Kiszivárgott: hiszti és dráma, ami a kulisszák mögött folyik

Összegyûjtöttük nektek a legdurvább hisztiket, amik a közelmúltban történtek.

Egészen döbbenetes, mit meg nem enged magának néhány közismert énekes! Hírnevük miatt azt hiszik, mindent megtehetnek, ám ez koránt sincsen így. Ugyanis semmi nem hatalmazza fel őket arra, hogy primadonnaként, lekezelő stílusban bánjanak az emberekkel.

Összegyűjtöttük nektek a legdurvább hisztiket, amik a közelmúltban történtek.

Összetörte a gitárját és otthagyta a közönségét

A Green Day frontemberénél, Billie Joe Armstorngnál azért nem nehéz kihúzni a gyufát. Gondoljunk csak arra a 2012-es Las Vegas-i esetre, amikor a zenész összetörte a gitárját, majd egy laza beintés kíséretében lesétált a színpadról, mindezt azért, mert kevesebb időt játszhattak egy médiaeseményen, mint szerettek volna.

Összeverte a saját táncosát Britney Spears

Egyes információk szerint az amerikai énekesnő a Work Bitch című videoklipjének forgatásán testi sértést követett el. Az áldozat elmesélte, mi történt pontosan. A táncos szerint Britney késve és zilált állapotban érkezett meg a forgatásra, és nem elég, hogy folyamatosan elrontotta a lépéseket, de képtelen volt abbahagynia a hisztériát. Össze-vissza csapkodott, majd ököllel telibe verte a nő arcát.

Justin Bieber hisztis primadonnaként vonult le a színpadról

Mindössze egyetlen dal után félbeszakította 2015-ben oslói koncertjét egy kiömlött ital miatt, alig 24 órával azután, hogy három spanyol lemezlovast is faképnél hagyott interjú közben.  “Az első sorban ülők egyáltalán nem figyelnek rám” – mondta Justin kifelé menet, miközben földhöz vágta a takarításra szánt rongyot. A megdöbbent rajongók sikítozással próbálták visszacsalogatni kedvencüket a színpadra, aki azonban hajthatatlannak bizonyult, és nyomatékosítva felháborodását, még a pulcsiját is földhöz vágta.

Óriási hisztibe torkollott Mariah Carey koncertje

Ki ne emlékezne a Grammy-díjas énekesnő ominózus, szilveszteri fellépésre? Mariah Carey már a koncert elején toporzékolt. Mindennel baja volt, és folyamatosan körülötte lévőket hibáztatta. Először az volt a problémája, hogy nincs elég hang a monitorokon, majd elrontotta a táncot, és a szöveget is. A történet vége az lett, hogy zavartan, hisztivel megspékelve levonult a színpadról. Többek szerint az volt a baj, hogy az énekesnő illuminált állapotban állt a pódiumra.

ByeAlex nem bír magával

De nemcsak tőlünk nyugatra önteltek és lekezelőek a hírességek, van olyan magyar előadó, akiről az beszélik: nagyon hisztis előadó. Többek szerint nagyot fordult a világ a miskolci sráccal, aki csupán árnyéka egykori önmagának. ByeAlexról azt pletykálják a koncertszervezők, hogy órákat késik a tévéfelvételekről megnehezítve ezzel a közös munkát. Arról nem is beszélve, hogy több alkalommal is előfordult már, hogy lekezelően beszélt az őt segítő technikai stábbal. Mások pedig elviselhetetlen modorára panaszkodnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!