Ezt nem hitted volna Székhelyi Józsefről, mit művelt öt nappal a műtétje után

A színész nem szeret segítséget kérni, ezért nem sokkal a komoly operációja után úgy döntött, hogy a kezébe veszi a dolgok irányítását...

Székhelyi Józsefnél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdőrákot, majd múlt szerdán megoperálták, miután áttétet találtak a szervezetében. A színész gyengének érzi magát és még a beszéd is nehezen megy neki, ennek ellenére máris visszatért a megszokott életéhez.

A 71 éves művész hétfő reggel a Mokkában mesélt arról, hogy műtétje után sem kér segítséget a családjától, olyannyira, hogy öt nappal a beavatkozás után már ő vezeti az autóját. „Én az élettel, a logisztikával, a mesterségemmel, a gyerekeimmel, a családi élettel kapcsolatos tevékenységeimmel egy tizedmásodpercig nem késlekedtem. Úgy gondolom, hogy mindent elkövettem, hogy ne legyek egy hospitalizált, szánalmas kripli és hál’ Istennek ez a fajta attitűd sokat segített” – mondta el a Mokkában Székhelyi József, aki a tervek szerint néhány nap múlva Mr. Greent alakítja majd a Szép jó estét Mr. Green! című darabban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!