Durva hangnemben osztotta ki a volt szerelmeit Cseke Katinka!

A színésznõ rengeteget változott az elmúlt években, most már biztos benne, hogy nem kezdene olyan férfiakkal, mint akikkel korábban összehozta a sors.

Kendőzetlenül beszélt egykori kapcsolatairól Cseke Katinka! A színésznő a válása után különös férfiakkal esett szerelembe, akik vagy kihasználták vagy pedig elhagyták őt.

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje először egy tunéziai férfibe, Hassinbe szeretett bele egy 2010-es nyaraláson, ám a kapcsolat néhány év múlva véget ért. A férfi féltékenységi jelenetet rendezett a Jóban Rosszban stúdiójában, ráadásul nem talált itthon munkát, ezért mennie kellett.

Ezután a színésznő Váradi Robiba szeretett bele: a Katinkánál tizennyolc évvel fiatalabb, háromgyerekes zenész nyilvánosan megcsalta kedvesét, így ők sem maradtak együtt sokáig.

Katinka most a Micsoda Nők!-ben mondta el, mit gondol az exeiről.

"Rengeteget tanultam magamról az elmúlt három évben. Többet, mint az azt megelőző negyvenöt évben. Teljesen más most számomra az ideális férfi, mint régen. Ma szóba nem állnék azokkal a férfiakkal, akikkel a férjem után találkoztam" - fogalmazott a színésznő.

Katinka ugyanakkor elmondta, szívesen összejönne olyan férfivel, mint amilyen a exférje volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!