Megtudtuk, így reagált Király Linda Rippel Feri mocskolódására

Hatalmas botrány robbant ki Rippel Feri szemtelen viselkedése miatt. Az erõmûvész ugyanis egyszerûen lekövérezte Tóth Verát és Király Lindát egy csütörtök esti partin. Vera egy Facebook-posztban kérte ki magának a bántó megjegyzéseket.

Felháborító, ahogyan Rippel Feri viselkedett Tóth Verával és Király Lindával! A megbotránkoztató részletekről Tóth Vera számolt be Facebook-oldalán. A történtek miatt az egész internet háborog, rajongók tucatjai és hazai hírességek is kígyót-békát kiabáltak az erőművészre.


Vera és Linda csütörtök este egy budapesti celebpartira voltak hivatalosak, ahol hazánk inspiráló hölgyeit díjazták. Tóth Vera elmondása szerint azonban Rippel Feri egész este azt éreztette velük, hogy mennyire túlsúlyosak. A beszámoló szerint Rippel a két énekesnőt egy kellemes társalgás közepén zavarta meg. Úgy tudni, Feri folyamatosan lenézően méregette őket. Sőt, attól sem riadt vissza, hogy egy nádszálvékony hölgyet – akivel a partira érkezett – példaként hozzon fel a külsejük ellen.

A leírtak szerint mindeközben arról kérdezte őket, biztosak-e abban, hogy nem akarnak-e úgy kinézni, mint a kísérője… Veráék köpni-nyelni nem tudtak, szinte megdermedtek a váratlan megaláztatástól. Feri azonban tovább folytatta – fakadt ki az énekesnő.
Állítólag Feri rájuk akarta tukmálni az általa kifejlesztett méregdrága diétáját is. Majd ránézésre valóságos diagnózist állított fel, és közölte az énekesnőkkel, hogy nem egészségesek. Ezzel a mondatával gyalogolt csak igazán bele Király Linda lelkivilágába, aki egyébként súlyos pajzsmirigybetegségben szenved, és emiatt évek óta küzd a kilókkal. De Rippel nem állt le! Tovább feszegette a kérdést.

Felajánlotta nekik a maga által kifejlesztett diétát, és azt mondta: szerinte 300 ezer forint plusz áfa nem sok az életért. Tóth Verát teljesen lesokkolta az erőművész tapintatlansága, aki – mint kiderült – azzal sem volt tisztában, hogy a tapolcai énekesnő közel 45 kilót adott le az elmúlt két év alatt. A bejegyzéséből pedig kiderül, hogy Tóth Vera szinte tajtékzott a dühtől. Nem köntörfalazott, elismerte, legszívesebben felpofozta volna a faragatlan erőművészt.

Amíg Vera nem tudta magában tartani a történteket, addig információink szerint Király Lindát mindez annyira rosszul érintette, hogy képtelen róla beszélni. A kibontakozó botránnyal kapcsolatban természetesen megkerestük Rippel Ferit is, aki kedvesen megköszönte hívásunkat, majd közölte, nem nyilatkozik, nem akar foglalkozni Tóth Vera facebookos kiírásával. Azt, hogy mi válthatta ki a megbotránkoztató mondatokat az erőművészből, nem tudni. Jóllehet, azóta nagyon megbánta otromba viselkedését.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!