tóth gabi
Tina korábban cukrásznak tanult, mostanra pedig elérkezettnek érzi az idõt arra, hogy visszatérjen eredeti szakmájához.
Nagy fába vágja a fejszéjét Bangó Margit unokája, Tina, aki hamarosan cukrászblogot indít.
"Cukrász az eredeti szakmám és mivel a sütés az, ami igazán kikapcsol, szeretném a tudásom felfrissíteni és egyúttal továbbképezni magam"
- kezdte Tina aki épp ezért nemrég ellátogatott hazánk legnagyobb múltú cukrászatába, ahol a macaron és bonbon készítés csínját-bínját leste el. Sokat kell gyakorolnia, hogy tökélyre fejlessze tudományát mert alig egy hónap múlva egy lélegzetelállító meglepetéssel készül.
"Mamának áprilisban van a születésnapja és azt szeretném, ha erre én készíthetném el a tortát.
Egy igazán szép és monumentális tortát gondoltam ki neki
- mondta a családanya, aki a cukrászműhelyben lelkesen temperálta a csokit és töltögette a frissen sütött macaronokat.