Sztárok vallanak az újévi fogadalmaikról

Õsrégi szokás, hogy szilveszter éjjelén megfogadunk valamit, amit aztán többnyire már az újév elsõ óráiban jól meg is szegünk.

Sztárjainktól azt kérdeztük, hogy sikerült-e valaha betartaniuk a hirtelen ötlettől vezérelt fogadalmaikat.

Hajdú Péter minden fogadalmát betartja

A műsorvezető ha fogyni akar, fogyni kezd és nem ígérget magának betarthatatlan dátumokat.

"Soha nem teszek újévi fogadalmat, mert nem hiszek abban, hogy meg kell határoznunk az ilyesmi idejét. Ha elhatározok valamit, azt azonnal érvényesnek tekintem és nem kötöm valamilyen dátumhoz. A fogadalmat tettnek kell követnie, mert ellenkező esetben elsikkad a dolog és soha nem valósul meg.

Ha úgy érzem, hogy meghíztam, minek várnék a diétával újévig?

- mondta a %RIPOST%-nak Hajdú Péter.

Charlie betartaná, ha lenne mit

A legendás zenésznek saját bevallása szerint nincs szüksége fogadalmakra. Egyetlen dolgon kéne változtatnia, de egyelőre az esze ágában sincs.

Rendes ember lévén, nem kellett soha semmit megfogadnom.

De ha megtenném, biztosan be is tudnám tartani, mert mint mondtam, rendes ember vagyok. Tehát, ha mondjuk most szilveszter éjjel eldönteném, hogy leteszem a cigit, amit éppen negyven éve szívok, biztosan nem is gyújtanék rá többet. Na ez az amiért nem fogadom meg, mivel szeretek cigizni és ez van! Félretéve a viccet, nem fogadkozom, mert mindig úgy éltem, hogy erre nem volt szükség”

- jelentette ki Horváth Charlie.

Cicciolina már nem türelmetlen

Az egykori felnőttfilmes világsztár betartotta azt az újévi fogadalmát, hogy megpróbál kevésbé idegesítő módon kíváncsiskodni, ha nem győz kivárni valamit.

"Korábban rettenetesen türelmetlen ember voltam, és ezt szó szerint kell érteni. Bármit elterveztem, azt azonnal akartam és sehogy sem tudtam elfogadni, hogy várnom kell a megvalósulására. Ez egy rettenetesen idegesítő tulajdonságom volt és pár éve szilveszter éjjelén megfogadtam, hogy ezen változtatni fogok. Meg is tettem!"

- mondta büszkén Staller Ilona.

Gianni Annoni öt éve betartja

Az ismert étterem tulajdonos a saját egészsége érdekében fogadkozott öt évvel ezelőtt az év utolsó napján.

"Volt már úgy, hogy tettem újévi fogadalmat és sikerült is betartanom. A legbüszkébb arra vagyok, hogy éppen öt éve nem gyújtottam rá. Előtte erős dohányos voltam, de hoztam egy döntést, hogy nem akarok a dohányzás rabszolgája lenni tovább. Eldobtam az utolsó bontott dobozomat és soha többé nem is vásároltam egyet sem. Még csak el sem csábultam egy-egy buli erejéig, szóval nagyon büszke vagyok magamra!"

- árulta el Gianni

Karda Bea visszavett az olaszos hevületből

Az énekesnő büszke talján felmenőire, akiktől saját bevallása szerint a heves temperamentumát örökölte. Tavaly azonban éppen ehhez köthetően tett fogadalmat.

"Több éve fogadom már meg az év végén, hogy a következő esztendőben nem káromkodom négy fal között sem, de először idén tudtam erre komolyabban odafigyelni. Nem mondom, hogy néha-néha nem csúsznak ki a számon indulatszavak, de sikerült minimalizálnom a dolgot és ennek nagyon örülök. Nem állítom, hogy korábban olyan nagyon vészes volt a helyzet, de olasz vér csörgedezik az ereimben, így kissé temperamentumosabb vagyok az átlagnál”

- nevetett Karda Bea.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!