Durván beszóltak Tóth Verának, ezt Gabi sem hagyta szó nélkül

Az internetezõk szerint Vera elfogultan zsûrizte a Sztárban Sztár + 1 kicsi címû mûsorban a testvérét.

Kiakadtak az internetezők a Sztárban Sztár+1 kicsi kapcsán. Tóth Vera vasárnap este húga, Gabi és Erik produkciója után azt mondta: "A húgom a legjobb magyar énekesnő ebben az országban!" A kisebbik Tóth lány és párja meg is nyerték az első adást, az internetezők pedig Verára támadtak elfogultság miatt.

"Akkor ezek után higgyem el, hogy Gabi nem azért fog nyerni, mert a testvére a zsűri" – írta egy hozzászóló, míg mások szerint illetlenség volt ilyet mondania.

A Tóth lányok már a műsor előtt tisztában voltak azzal, hogy kapnak majd hideget-meleget. 

Nem olvasunk kommenteket, így nem foglalkozunk a negatív emberekkel. Akik csúnyát írnak, semmit nem tesznek hozzá az ember zeneiségéhez.

 

"Nem járnak koncertekre, nem veszik meg a lemezeket, csak a kanapén ülve keresik mindenben a rosszat. A mi produkciónk jól sikerült, de ki tudja, legközelebb lehet, hogy mi végzünk az utolsó helyen" – magyarázta a Borsnak Gabi, aki bevallotta, rettegett az első élő show-tól, és azt sem tagadja, zavarban volt nővére vallomásától.

"Vera nem tudja megjátszani magát, nem mondana csak azért szépeket, hogy az ember jobban érezze magát. Ugyanígy jogtalanul sem kritizálna. Jólesett az őszintesége.

 

Alapvetően szigorú velem, ha nem lesz elégedett azzal, amit csinálok, azt is megfogja mondani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!