Kiderült a hercegnő titka: erre készül Katalin

A harmadik gyermekével várandós Katalin hercegnõ szokatlan helyzetben tûnt fel: teniszütõvel a kezében mutatta meg, mit tud.

Szerencsésen túljutott az állandó rosszullétekkel teli időszakon a terhes Katalin: a Cambridge-i hercegnő már olyan jól érzi magát, hogy kedden már részt is vett egy teniszedzésen.

 

Katalin a magyar származású teniszcsillag, Johanna Konta társaságában kereste fel a brit teniszszövetség gyermekosztályának londoni edzését, ahol a hercegnő ütőt is ragadott, és néhány lelkes fiatalnak szervált egyet-kettőt. Az egyik edzőnek pedig azt is elárulta, hogy bár belőle nem lehetett profi sportoló, nem tett le arról az álmáról, hogy egyik gyermeke teniszsztárrá válik.

Azt szeretné, ha a kis György herceg lenne a következő Andy Murray. Megkérdezte, hogy mit tegyen ezért. A kisfiút ugyanis érdekli a tenisz, bár egyelőre 4 évesen még csak azt szereti, ha csapkodhatja a labdát

- mesélte el beszélgetésüket Sam Richardson.

 

Katalin kedvességével mindenkit lenyűgözött, a brit napilapok szerint a hercegnő varázslatosan mutatott fekete sportruhájában, amely - legnagyobb bánatukra - a terhespocakját is elrejtette.

Katalin és Vilmos herceg áprilisra várja harmadik gyermekét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!