Már Japánban is rajonganak Erdélyi Mónikáért!

A Chili TV mûsorvezetõje néhány hónappal ezelõtt indított közös YouTube-csatornát kisebbik lányával, Mollival.

Bár még csak öt hónappal ezelőtt, idén márciusban indult el Erdélyi Mónika csatornája a YouTube-on, a Chili TV műsorvezetője máris elképesztő népszerűségre tett szert a kedves, játékos videóival.

A felvételeken rendszerint lányával, Mollival szerepelnek, a gyurmakészítéstől, a medencepucoláson át, a családi programokig rengeteg érdekességet osztanak meg a nézőkkel. Jóllehet, Mónikáék csatornája már több mint 26 ezer feliratkozót számlál. A trágárságtól és negatívumoktól mentes videókat átlagosan kétszázezren szokták megtekinteni.

A %RIPOST% arról kérdezte Mónikát, hogy mi a titka a felvételek hihetetlen népszerűségének.

"Nálunk soha nem lesz negatív videó. Én a családot és a szeretteinkkel töltött közös időt népszerűsítem, és örömmel tölt el, hogy minden korosztályból egyre többen néznek minket."

Megtaláltuk a rést a pajzson, mert egy olyan csatornát indítottunk el, amilyenre eddig nem volt példa.

"Boldoggá tesz, hogy hasznos programötleteket adhatok a gyerekeknek" - fogalmazott Mónika, aki újabban egyre több levelet kap a rajongóktól.

"Legutóbb egy fiatal lány küldött egy ajándékcsomagot nekünk Japánból úgy, hogy a címünket sem tudta, így kerülővel jutott el hozzánk a meglepetés. Mivel azonban korábban Magyarországon élt a szüleivel, érti a videóinkat és imádja azokat! Nagyon meghatott a kedvessége engem is és Mollit is. Mások azt kérik, hogy süteményrecepteket is osszak meg a csatornákon, és lelki kérdésekben adjak tanácsot."

Bár a videokészítés nem egyszerű feladat, hiszen a vágástól az operatőri feladatokig minden Mónika dolga, a nézőknek ősszel sem kell nélkülözniük a párost: anyának és lányának rengeteg ötlete van, amiket örömmel osztanak meg majd a rajongókkal.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!