Ezért a videóért őrüknek meg most a netezők

Egy légitársaság készítette el a netezõk új kedvencét, egy vicces videót, amelyben új köntösbe öltöztették a biztonsági tájékoztatást.

Vicces biztonsági videót tett közzé a British Airways. A légtársaság a szokásos kisfilmeket, amikben bemutatják, hogy mit kell tenni zuhanáskor, hova kell tenni a csomagunkat, és hogy kell bekapcsolni a biztonsági övet, a szokásosnál sokkal ötletesebben készítették el.

A kisfilmben rengeteg sztár szerepel, többek között a 12 év rabszolgaságból ismert Chiwetel Ejiofor, a sztárszakács Gordon Ramsay, a Westworld színésznője, Thandie Newton, A Gyűrűk Ura Gandalfja, Ian McKellen, a Bridget Jones-filmekből ismert Jim Broadbent, Gillian Anderson és maga Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson is.

A sztárokat a brit komikus, Asim Chaudry instruálja, például Gillan Andersontól azt kéri, hogy legyen egy kicsit kevésbé komoly, mert ez nem az X-akták, itt nincsenek ufók.

A film végén felhívják a figyelmet azokra a borítékokra, amikbe bármelyik utas pénzt tehet, amivel a rászoruló gyerekeket segíti. Aztán Mr. Bean azt is bemutatja, hogy hogyan nem kéne pénzt tenni a borítékokba. A videót a légitársaság járatain 2017. szeptember 1-től vetítik majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!