A kínai úszók nemet mondtak Hajas Lacinak

Hajas László mesterfodrász és kis csapata nagy meglepetést keltett az úszók számára fenntartott pihenõben, hiszen sehol a világon nem áll rendelkezésre egy szépségszalon, hogy rendbe tegyék a versenyben megfáradt sportolónõk frizuráját a díjátadó ceremóniára...

A FINA Budapest 2017 szervezői tényleg minden részletre ügyelnek, így olyan szolgáltatásokkal is készültek például a világklasszis úszók számára, amilyennel korábban soha sehol nem találkozhattak. Illetve 2012-ben az európai klasszisok már tapasztalhattak hasonlót a szintén Magyarországon rendezett úszó eb-n. Hiszen a „beauty szalon” ötlete akkor pattant ki Gyárfás Tamás fejéből, és akkor kérte fel Hajas Lászlót a feladatra.

"Tamás 2012-ben keresett meg az ötlettel, hogy fodrászként álljak rendelkezésre az Európa Bajnokságon.

A kis fodrászatnak akkora sikere volt, hogy nem volt kérdés a hagyomány folytatása.

Persze nem "nagygenerálról" van szó, hiszen a sportolónőknek nincs sok idejük arra, hogy a külsőjükkel foglalkozzanak, mégis azt tapasztalom, hogy a legnagyobb bajnokoknak is jól esik egy kis törődés, miután kijönnek a medencéből, és szeretik, hogy rendezett hajjal mehetnek a díjátadókra” - meséli lapunknak a mesterfodrász, aki igazi legendák szépségéért felel, hogy kik fordultak meg a keze alatt eddig, és kik mondtak nemet a szépülés lehetőségére, az kiderül a %RIPOST% napilap szombati számából.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!