Rendkívüli bejelentést tett Sebestyén Balázs: Ezt nem gondoltad volna!

A Reggeli Show mûsorvezetõi már tegnap reggel óta lázban tartották hallgatóközönségüket! Most minden kiderült!

Sejtelmes üzenetet tartalmazó videót osztott meg Sebestyén Balázs a minap a hivatalos Facebook-oldalán.

A felvételen jól látszik, a Reggeli Show műsorvezetői kiváló híreket kaptak. Persze a népszerű rádiós, hogy tovább csigázza a kedélyeket, semmi konkrétumot nem árult el bejegyzésében, amely egyébként pillanatok alatt elérte a több százezres nézettséget. A rajongók azonnal találgatni kezdtek, hogy milyen örömhírrel szolgálnak majd kedvenceik.

Volt, aki az országos lefedettség mellett voksolt, mások viszont azt latolgatták, hogy Balázsék visszakaphatták a Morning Show nevet!

Péntek reggel mindenki választ kapott a kérdéseire!

"Egészen elvetemült ötletek jöttek. Folyamatosan kérdezgették, mikor leszünk itt vagy ott hallhatóak. Egyrészt örül az ember, másrészt arra kértük a hallgatókat, legyenek türelemmel. Megígértük, hogy dolgozunk azon, hogy minél több helyen tudjuk szólni. A jó hír az, hogy rengeteg rádió jelentkezett, hogy szeretnének bekapcsolódni a Rádió1-be" - mondta el Balázs a Reggeli Show-ban.

Kereskedelmi és program megállapodások születtek!

Tehát a Reggeli Show, és Balázsék nagyon rövid időn belül hallhatóak lesznek: Pécsett és a baranyai régióban, Komlóban, Villányban, Mohácson, Debrecenben, Sopronban, Egerben, Salgótarjánban, Tiszafüreden, valamint Abádszalókon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!