Kiderült, kié volt az a 12 kiló arany, amit Győzikénél lefoglaltak

A zenész és ügyvédje állítja, nem is foglalhatták volna le a NAV emberei több milliót érõ aranyait.

Győzike addig nem nyugszik, amíg vissza nem szerzi lánya hagyatékát, ami majd 12 millió forintot ér. A showman otthonát áprilisban lepték el a kommandósok, mert a gyanú szerint évekkel ezelőtt ötven millió forintot vett fel egy román cég számlájáról, de nem adózott utána.

A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a zenésztől és családtagjaitól. Győzike most fellebbezett, ugyanis állítása szerint a hatóság által lefoglalt ékszerek a lánya, Evelin tulajdonát képezik, a nagymamája hagyta a lányra a családi örökséget. Győzike kiborult és nemcsak azért, mert sokáig gyászolt édesanyja hagyatékát vették el családjától, hanem mert Evelint is ilyen helyzetbe hozták.

„Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta. Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle – mondta a Blikk napilapnak Gáspár Győző, aki elárulta, hogy édesapja havonta fizette a bankban található széf bérleti díját, amelyben az ékszerek voltak elhelyezve.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!