Esküvő után jöhet is a baba Rúzsa Magdiéknál?

Hétfõn reggel nem mindennapi hírrel lepte meg rajongóit az énekesnõ: férjhez megy! De vajon jöhet a baba is? Magdi régóta szeretne családot alapítani.

A nagy bejelentésre régóta lehetett számítani, hiszen Rúzsa Magdi és Vilmos 2011 óta harmonikus kapcsolatban élnek. Az énekesnő szerelme a Budapesti Műszaki Egyetem adjunktusa. Magdi szerint szerencsés, hogy nem szakmabeli a párja, mert így könnyebben össze tudják egyeztetni életüket.

Az énekesnő még dalba is foglalta érzéseit, amikor megírta a Szerelem című szerzeményét, amit először kedvesének mutatott meg.

Én megélem minden percét annak, amiről énekelek – mondta korábban. – Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg.”

Talán nem véletlen az esküvő híre, hiszen Magdi régóta szeretne anya lenni. Talán a menyegző után ez az álma is valóra válik.

„Nem hagynám ki ezt az érzést – mondta hot! magazinnak a vajdasági énekesnő. – Mivel a magam főnöke vagyok, könnyebb a helyzetem. Igyekszem majd annyi időt tölteni a gyerekemmel, amennyit csak igényel. De remélem, akkor is nagyon sokszor állok majd a színpadra.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!