Elképesztő, benzinkúton vetkőztek meztelenre a Tankcsapda tagjai

Imád motorozni a debreceni rockbanda két tagja, Fejes Tamás és Sidi.

Így évek óta minden tavasszal elmennek oktatójukhoz biztonságtechnikai oktatásra. A Tankcsapda dobosa szerint ez nagyon fontos, mert a motor veszélyes üzem.

Hiába motorozom gyermekkorom óta, minden évben rájövök, hogy még mindig van tanulnivaló – kezdte a %RIPOST%-nak Fejes Tamás.Most is tudott újat mutatni nekünk az oktatónk. Egyébként én javasolnám minden motorosnak, hogy menjen el ilyen biztonságtechnikai képzésre. Már-már hagyomány, hogy mi Sidivel és néhány barátunkkal elmegyünk egy hétre Ausztriába egy motoros túrára. Egyik alkalommal, mivel jó időt jósoltak, nem vittünk magunkkal esőkabátot, de persze h esett. Így mire megérkeztünk Ausztriába, csurom vizesek voltunk. Megálltunk egy benzinkúton, levetkőztünk pucérra és a kézszárítónál szárítottuk az alsógatyánkat.”

A dobos arról is beszélt, hogy mennyire különleges lesz az április 28-i koncertjük az Arénában.

„Az aréna mértani közepén lesz a kör alakú színpad úgy, hogy a közönséggel egy vonalban lesz a fejünk – mesélte Fejes. – Nagyon izgulunk, furcsa lesz, hogy nem lesz backstage. Így a közönség az utolsó orrfújást is fogja látni.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!