Létrehozva: 2017.04.20.

A hírnév átka: zaklatják a magyar sztárok gyermekeit

Sokan azt hiszik, hogy csak fény és csillogás a magyar hírességek élete.

Bármit tesznek, arról napokig beszélnek az emberek és kritizálnak. Sok az irigy ember, akik nem csak rosszindulatú kommentben szólnak be az érintettnek. De összesúgnak gyermekeik háta mögött és zaklatják őket.

Schobert Norbikának beszóltak az iskolában

A sztárpár kemény munkával dolgozott meg a sikerért. Mégis folyamatosan megszólják őket. Rékát kritizálják, mert szerintük túl izmos. De a biztosítékot az verte ki, amikor Norbikát leducizták.

„Bármit teszünk, mindig van, akinek nem tetszik – mondta Rubint Réka. – Engem nagyon bántanak a rosszindulatú megjegyzések. Sok az irigy ember. Norbikát érték már atrocitások, ő érzékenyebb, ezért őt féltem a legjobban. Lara szerencsére olyan, mint az édesapja. Lóra leperegnek a beszólások. De nem normális dolog, hogy azért, mert közszereplők vagyunk, ez negatívan kihasson a gyermekeink életére.”

Stohl András botrányait gyermekei is megszenvedték

A zseniális színésznek rengeteg botránya volt. Az újságok címlapján szerepelt nőügyeivel, válásaival, átmulatott éjszakáival. Aztán 2010-ben ittasan, droggal a szervezetében okozott autóbalesetet és öt hónapra börtönbe került. Első feleségétől született lányai nagyon megszenvedték ezeket a hónapokat.

„Folyamatosan, még az utcán is durva, sértő megjegyzéseket tettek édesapánkra – mesélte Stohl Luca. – A rokonok, ismerősök próbáltak bennünket ettől megvédeni, de még az iskolatársak is beszóltak. Nagyon bántott a dolog bennünket és akkor még nem tudtuk lazábban kezelni a helyzetet. Nem voltam büszke édesapámra, de nem is szégyelltem. De azt nem értettem, hogy ő tettei miatt bennünket miért érnek támadások. Rebeka nehezebben viselte a történteket.”

Gáspár Evelint folyamatosan támadják

Nincs könnyű dolga Győzike első lányának sem. Mivel családi életük évekig a tévé képernyőjén is látható volt, máig sok az előítélet. Evelint nagyon bántják az ellene irányuló állandó kritikák és beszólások. Legutóbb még egy állástól is elesett, amikor megtudták ki ő.

„Már a származásom miatt is rengeteg hátrányom van – mondta szomorúan Evelin. – De azért, mert az az apám, aki kemény kritikákkal, vádaskodással kell szembe néznem. Ez a kettő szinte ellehetetleníti, hogy érvényesüljek. A másik oldala az éremnek, hogy vannak apának rajongói is, akik miatta keresik velem az ismeretséget. Rengeteget csalódtam, már nem tudom, kiben bízhatok.”

Lagzi Lajcsi gyermekei nem mertek bemenni az iskolába

Bombaként robbant a hír 2015. szeptemberében, hogy őrizetbe vették a mulatós sztárt és feleségét vesztegetés, lopás bűntett miatt. A családot kommandósok verték fel reggel és vitték el bilincsben a szülőket.

„István fiam ezt mai napig kísérti – mondta Lajcsi. – Mint, ahogy azt sem, hogy édesapja több hónapig börtönben ült. Sokszor nem mertek a gyerekeim iskolába se menni, mert féltek attól, hogy beszólnak nekik. De a rosszindulatú megjegyzésektől, az összesúgásoktól senki sem tudta őket megvédeni. Szerencsére erősek, remélem nem hagy bennük maradandó nyomot. Tudják, hogy nagyon szeretem őket és örülök, hogy kiállnak mellettem.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij beismerte, hogy óriási a baj, közel a vég

borsonline.hu

Kitálalt a világbajnok, Milák féltve őrzött titkáról csak kevesen tudhatnak

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

mandiner.hu

Van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

SZTÁRDZSÚSZ

KKevin az idősebb rappernek: „Lesz*rom a korodat, tudod, hogy esélyed nincs”