Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2017.03.08.

Kordáék felháborodtak: Senkit sem rúgtunk ki!

Elképedve értesült a hírekrõl a Korda házaspár, miszerint kirúgták a szállodájukon dolgozó kivitelezõket. A zenészházaspár lassan befejezi a felújítást a budai ingatlanjukon, ám azt állítják: senkit sem bocsátottak el a felújítást végzõ gárdából.

„A kezdetektől kezdve ugyanazokkal a mesteremberekkel dolgozunkkezdte felháborodva a %RIPOST%-nak Balázs Klári. – Maximálisan elégedettek vagyunk velük. Bicskéről járnak fel nap mint nap, és nagyon szépen dolgoznak. Korábban még a velencei házunkhoz is ugyanezt a csapatot bíztuk meg.”

A legfelső szint, ahol a házaspár lakik, már készen van, és ugyan a teljes felújítás befejezését április közepére tervezik, már most is szép számmal lakják a hotelt. Egyedül Bélával, a vaddisznóval gyűlik meg időnként a házaspár baja.

„Itt van Béla, a vaddisznó, aki évek óta visszajár a kertünkbe, és itt dúvadkodik. Idén is megmutatta magát, és hozta a kicsinyeit is. Gyönyörű és hatalmas példány, de egyben félelmetes is. Egyébként nemrégiben jöttek, és ki akarták lőni, de Béla egy rafinált példány, és csak akkor jelentkezik, ha nincs veszély”mesélte lelkesen az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek