Tíz év után szakított gyermeke anyjával a magyar sztár

Tíz év és két válságos idõszak után végleg szakított Nagy Ervin és gyermekének édesanyja, Váczi Rozi.

A Katona József színésze nem titkolja nyughatatlan típus és azt is bevallja, vannak dolgok, amikre alkalmatlan. Ezt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal internetes műsorában mondta ki.

„Kudarcot vallottam…Nyughatatlan vagyok, nem tudok például otthon nyugodtan ülni, erre még a gyermekem édesanyja sem tudott rávenni. Ha hazamegyek és otthon ülök, úgy érzem elmegy mellettem az élet" – vallotta be Nagy Ervin a műsorvezetőnek. – "A bajnok című darabban, amiben játszom, elhangzik egy mondat, ami most szinkronban van az életemmel: Ha férfinak születtél boldogtalan leszel és boldogtalanná teszed azokat, akik szeretnek téged.”

A Jászai Mari-díjas színész arról is beszélt, hogy hozott sok jó döntést, de rosszat is.

„Ilyenkor fel kell köpni és alá kell állni. A kudarcomat a színpadon dolgozom fel, kiéneklem, kijátszom magamból.”

Ervin a szakítás ellenére a hat féléves lányával nagyjából annyit foglalkozik, mint míg együtt éltek hármasban. Lola anyukájával mindketten figyelnek arra, hogy a gyermek ne sérüljön.

„Hetente három-négy délutánt töltünk együtt, de van, hogy hétvégén is. Ilyenkor nagyon aktív a program. Tipikus lányos apuka vagyok, szerelmes vagyok a lányomba, nincs lelkiismeret furdalásom, eleget kap belőlem.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!