A sztárokat is meglátogatta a Mikulás

December 6-án értelemszerû a kérdés: vajon jók voltak e celebjeink egész évben? Lássuk, mit hozott nekik a nagy szakállú Télapó.

Berki most is hozta a formáját. Hozzájuk a Télapó stílusosan egy pénztárgépet hozott, melyet kislányának, Natinak szánt, édesapjának pedig egy táskát, persely formában. Vajon mire gyűjtik majd benne a pénzt?

 

Valószínűleg kedvese, Görög Zita bújt hajnalban a Mikulás bőrébe, hogy mire Gianni felébred, ezt az ízléses csomagot találja. Biztosan meg is érdemelte a sok ajándékot, hiszen a képet elnézve tisztára pucolta a cipőjét, így biztos egész évben jól viselkedett.

 

Vajon az ő gyermekei milyenek voltak az elmúlt évben? Az ajándékok mennyiségét elnézve biztos példamutatóak, bár az a virgács a kezükben aggodalomra ad okot. De ki lehetett náluk a Mikulás? Csak nem Hajdú Péter?

 

Nem tagadja: idén ő a szakállas öreg, amit rajongói sem bánnak. Szerintük a szexi Mikulás nyáron is viselhetné jelmezét. Ennek nyilván kisfia, Beni örülne legjobban. Reméljük, így is hatalmas volt a meglepetés és nem bukott le a műszakállal.

 

Valószínűleg az éjszaka folyamán náluk is járt valaki, aki ajándékot hozott. Erre legjobb bizonyíték, hogy egyik segédjét náluk felejtette. Hihetetlenül aranyos ötlet, hogy kutyáját, Icukát rénszarvasnak öltöztette.

 

Az egykori Nox énekesnője két hete szült. Így Emma még nem nagyon érti a mai felhajtást, de már együtt ünnepelnek. Szilvinek biztos ez a legszebb mikulásajándék, ezért szívből jövő mosollyal örvendeztette meg rajongóit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!