Karácsony belesodorna minket a háborúba

POLITIK

Akár 23 év börtön is várhat a magyar sztárokra

Számos hazai hírességnek meggyûlt már a baja a hatóságokkal. Még az sem kizárt, hogy bûntetteik miatt sok-sok évig a rácsok mögé kerülhetnek.

Összeszedtük azokat a hazai hírességeket, akikről ha bebizonyosodik, hogy bűnösök, hosszú éveken keresztül nézhetik majd a sitt négy falát..

ellen befolyással való üzérkedés miatt emelt vádat a bíróság. A Kossuth-díjas színész állítólag több társával együtt egy szökésben lévő dúsgazdag üzletembernek ajánlott segítséget, óriási összegért cserébe. Úgy tudni, a feltételezett elkövetők összesen ötvenmillió forintot rakhattak zsebre. A rendőrség már kihallgatta a gyanúsítottakat, köztük a színművészt is, akit nyolc év börtönre is elítélhetnek, ha bűnösnek találják.

azért rabosították a közelmúltban, mert a gyanú szerint még június közepén támadt rá két közterület-felügyelőre. Az egyiket közülük két kézzel fojtogatta. A magyar koktélkirály a %RIPOST%-nak adott interjújában elmondta, minden ellene felhozott vád koholmány. Lajsz ellen súlyos testi sértés a vád, ami, ha bebizonyosodik, akár három évig a rácsok mögé kerülhet.

januárban kiengedték a 125 napon át tartó előzetesből, mégsem zárult le az ügye teljesen. A nyomozást egészen az év végéig meghosszabbították ellene. Így gyakorlatilag bármikor ismét rátörhetik az ajtót a családra. Mint kiderült, a nyomozás határideje maximum két év lehet. Ezalatt arra törekszik a nyomozóhatóság, hogy minden fellehető bizonyítékot beszerezzen. Ha kiderül, hogy a mulatós sztár bűnös, akár három év szabadságvesztésre sújthatja a bíróság.

2012 márciusában ítélte a bíróság négy év hat hónap szabadságvesztésre. Szexuális erőszak és bántalmazás bűncselekményében is bűnösnek találták. Az ítélet szerint még 2010-ben erőszakolta meg barátnőjét (Palácsik) Vajna Tímeát, amit Damu végig tagadott. A TV2 egykori sztárja jó magaviselete miatt korábban szabadulhatott. Összesen három évet töltött a rácsok mögött.

Ám a nyáron felesége, Damu Edina barátnője jelentette fel a színészt. A nő azt állította, nem sokkal a szabadulása után pénzt adott kölcsön neki, amit hiába kért, nem kapott vissza. Feljelentést is tett a rendőrségen. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a bűntett a feltételes szabadlábra helyezése alatt történt, csalásnak is számíthat, amely bűntettért akár öt év is járhat. Tehát, ha Damut végül felfüggesztett börtönre ítéli a bíróság, akkor a korábbi büntetésből elengedett időt, másfél évet is le kell majd töltenie.

2016. január 1-jén szenvedett balesetet, amikor villanyoszlopnak ütközött. A karambolban senki sem sérült meg. Azonban már a helyszínen felmerült az ittas vezetés gyanúja, így a kiérkező rendőrök megtették a szükséges lépéseket. Az elkészült orvosi szakvélemény alapján a szókimondó rapper hivatalosan is gyanúsítottnak számít. A híresség ellen járművezetés bódult állapotban jogcímen folyik a nyomozás. Az sem kizárt tehát, hogy kábítószer befolyásoltsága alatt állt. Ha bebizonyosodik, hogy Curtis drogozott, komoly büntetésre számíthat. A jogosítványát állítólag már bevonták, de akár két évet is kaphat.

és testvére fegyverrel támadt két abonyi férfira. Legalábbis ezt állítja a két sértett. Az incidens állítólag egy elszámolási vita miatt történt. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Ha bebizonyosodik, hogy a bulibáró bűnös, akár három évig rácsok mögé kerülhet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az Everesten hagyják Suhajda Szilárd holttestét

borsonline.hu

Háborgás Marics Peti miatt, a legendás műsorvezető végstádiumú rákban szenved - ez történt a héten

magyarnemzet.hu

Nagy Bandó András páros lábbal szállt bele a népszerű fideszes énekesbe

ripost.hu

Súlyos döntést hozott Suhajda családja

mandiner.hu

Mikel serpa: Szilárd már biztos nem él, mindent megtettünk, nagyon sajnálom

origo.hu

Hamarosan komoly meglepetés érheti az ukránokat

travelo.hu

Splitbe készültök vonattal? Érdemes előre megvenni a jegyet

ripost.hu

„Bátor hegymászót veszítettünk el” – Klein Dávid gyászolja jóbarátját

ripost.hu

„Szilárdhoz méltó gondolatok” – így búcsúzott a magyar énekes Suhajda Szilárdtól

ripost.hu

Legalább 119 ufó zuhant le a Földre, júniusban nyilvánosságra hozzák a bizonyítékokat

ripost.hu

Heves zivatarok: 12 vármegyére adtak ki riasztást

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Komoly fájdalmak kínozták: Meg kellett műteni az Exatlon bombázóját

SZTÁRDZSÚSZ

Ismét áll a bál: Azahriah szerint G.w.M megélhetési zenész

SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő bejelentés: Tóth Gabiék az örökbefogadáson gondolkodnak!

SZTÁRDZSÚSZ

Most érkezett: Mentő rohant Árpa Attila édesapjáért

SZTÁRDZSÚSZ

Büszkén mutatta meg: Tündéri taggal bővült Shane Tusup családja

SZTÁRDZSÚSZ

Vastag Csaba nagyon furcsa becenevet talált a feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Molnár Anikó ismét szégyenfalat csinált a neki beszólogatókból - erős tartalom!