Ilyen pasit keres Magyarország legjobb csaja

Talpig férfi vagy, aki ismeri az illemet? Vagy csak ismersz ilyet? Szólj nekünk, hiszen a Miss World Hungary idei gyõztese útitársat keres Dominikára!

Gelencsér Tímea és udvarhölgyei hétfőn délelőtt átvehették nyereményeiket, így volt alkalmunk beszélgetni kicsit a Magyarország Szépével, aki az autót azonnal birtokba vette, de nem a reptérre igyekezett, ugyanis egyelőre sem ideje, sem partnere nincsen a Dominikai álomnyaraláshoz.

"Egyelőre nincs időm az utazásra és a következő fél évben biztosan nem is lesz, hiszen minden energiámmal a világversenyre készülök.

Persze ez egy kétszemélyes utazás, amit jó lenne olyasvalakivel eltölteni, aki mellett elragadhat Dominika romantikája, de ilyen férfi sincs a láthatáron.

Még szerencse, hogy bármikor beválthatom a nyereményemet, így van időm kivárni, amíg megtalál az a férfi, aki érdemes lesz arra, hogy…”- mondja Tímea, aki természetesen rengeteg ajánlatot kap. De még milyeneket!

"Gyakorlatilag káoszba fulladt a közösségi oldalam levelezőrendszere. Már teljesen kezelhetetlen a levélmennyiség, ami ott vár. Néha meg is akad a szemem egy-egy kedvesebb levélen, de be kell valljam, szép számmal jönnek olyan üzenetek is, amiktől elkerekedik a szemem. Van, aki csak annyit vet oda, hogy szevasz! Ezzel nem tudok mit kezdeni”- neveti el magát a legszebb magyar lány.

Tehát még egyszer!

Ha olyan pasi vagy, aki képes emberi stílusban kommunikálni, és minden szempontból illesz Magyarország legszebb lányához, akkor van esélyed arra, hogy ne csak Dominika erejéig, de az élet rögös útján is társául szegődj Timinek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!