Szörnyű átok sújtja a James Bondokat!

Borzalmas tragédiák övezik a 007-es ügynököt alakító legendás sztárok életét. Többeknek idõ elõtt kellett elbúcsúzniuk szeretteiktõl, mert elvitte õket a gyilkos kór.

Miféle rontás lehet a szívtipró 007-es ügynökökön?  Összesen hatan alakították a sármos kémet. Közülük pedig négyet borzalmas sorscsapások értek. Idejekorán kellett elbúcsúzniuk hozzátartozóiktól, akiket a gyilkos kór ragadott magával.

Az egykor nők millióinak szívét megdobogtató Sir Sean Connery édesapját veszítette el rákbetegség következtében. A teherautósként dolgozó férfi halála annyira mély nyomott hagyott fiában, hogy Seannak azóta is az a legnagyobb félelme, ő is hasonló sorsra jut.

Az ausztrál színész, George Lazenby fia még csak 11 éves volt, amikor agydaganatot diagnosztizáltak nála. A kisfiú hősiesen harcolt a halálos kór ellen. Szervezete végül nyolc évnyi harc után adta fel a küzdelmet.

A legendás színész, Roger Moore néhány napja jelentette be a tragikus hírt. Twitter-oldalán közölte rajongóival, miszerint mostohalánya, Christina Knudsent 47 éves korában vesztette életét a rákkal szemben.

Pierce Brosnan 2013-ban búcsúzott szeretett nevelt lányától, aki 42 évesen hunyt el. Charlotte 39 éves volt, amikor orvosai petefészekrákot diagnosztizáltak nála. A borzalmas tragédiát pedig csak még jobban fokozza, hogy az egykori Bondnak másodszorra kellett átélnie ugyanazt a katasztrófát. Hiszen Charlotte édesanyja, a színész szeretett felesége is petefészektumorban vesztette életét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!