Így reagált Szebeni István Berki Krisztián beszólására

A celeb videóban mondta el a véleményét kollégájáról.

A neten is elindult az adok-kapok Berki Krisztián és Szebeni István között! A Mokka és a Fem3 Café műsorvezetője most már neten is piszkálhatják egymást, Szebeni István ugyanis néhány hete regisztrált a Facebookra. Ezután rögtön megragadta az alkalmat arra, hogy enyhén odapirítson a születésnapjára motorcsónakot kapó Berkinek.

Hát, Te aztán tudsz ünnepelni! Méghozzá a magad egyszerű szerénységében. Aki ismer, tudja, hogy jó srác vagy. Isten éltessen, Szerényke!

A celeb sem volt tétlen, videót készített, amiben durván beszólt kollégájának.

"Milyen rossz lehet olyan embereknek, mint például a Szebeni? A csávó ott van a TV2-nél, van felesége, van családja, és közben nincs követője.

Ki az, aki ezzel a jóemberrel kapcsolatosan érez bármilyen pozitív vagy negatív dolgot?

- bírálta a műsorvezetőt, majd felszólította a rajongóit, hogy kedveljék az oldalát, hátha legalább egy napra megérezheti, milyen érzés Berkinek lenni.

"Valójában jóban vagyunk Krisztiánnal, ismerem a stílusát, így egyáltalán nem esett rosszul a videója. Néhány hete vagyok csak a Facebookon, és nagyon meglepődtem a követőinek számán. Miután elkészítette a videót, írtam neki, hogy

Te nem vagy normális!

- árulta el Szebeni István a %RIPOST%-nak, és hozzátette, nekik ilyen a viszonyuk, folyton piszkálják egymást. - "Ettől függetlenül ugyanúgy egy öltözőt fogunk használni,

de várom a megfelelő alkalmat, hogy visszavághassak neki."

A videó mindenesetre használt, a műsorvezető oldalát egyre többen kedvelik, aminek ő nagyon örül, bár elmondta, hogy ha nem ismerné Berki stílusát, biztosan félreértette volna az üzenetet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!