Dráma! Baleset törte ketté a királynő sportkarrierjét

Tímea ígéretes sportkarrier elõtt állt, de az egyik versenyén rosszul fogott talajt és orvosai eltiltották a folytatástól.

Gelencsér Timire már a Miss Talent háziverseny során felfigyelhettünk, hiszen produkciójával mindenkit maga mögé utasítva vitte el a pálmát. Gyakorlata mögött komoly tudás állt, hiszen annak idején akrobatikus show tánc versenyző volt. Magyarország szépe most a %RIPOST%nak mesélt életéről és az útról, ami a sikerhez vezetett.

Igazi „csajos” család a miénk…

"Budapesten élek édesanyámmal és három lánytestvéremmel, szóval igazi csajos család vagyunk, mivel még a cicánk is lány. A szüleink elváltak, de édesapánkkal ennek ellenére is nagyon jó kapcsolatban vagyunk.

Most az egész család büszke rám, és tulajdonképpen az egészben ez a legjobb

- meséli a fejben már a világversenyre tréningező szépség, aki biztosan nem mérette volna meg magát az idei versenyben, ha korábban sport közben nem szenved súlyos balesetet.

Az utolsó verseny...

"Gyermekkoromban akrobatikus showtánc versenyző voltam és jól is ment, de az utolsó versenyemen rosszul fogtam talajt és a bokám kifordult. Sajnos mindhárom bokaszalagom elszakadt. Szuper orvosok hozták helyre, de a sportkarrierem azon a versenyen végleg véget ért. Öröm az ürömben, hogy aznap harmadik helyezett lettem…”- mondja Gelencsér Timi, aki azt is elárulta, hogy jelenleg szabad a szíve. Ugyanakkor ezt nem bánja, hiszen minden idegszálával a decemberi világversenyre koncentrál.

A magánéletemet szeretném megtartani magamnak, de annyit azért elárulhatok, hogy jelenleg nincs kapcsolatom.

Azt nem állítom, hogy ha szembe jön a szerelem, akkor elmegyek mellette, de tudatosan most biztosan nem keresem az igazit, hiszen kemény hónapok várnak rám. Szeretném éppen olyan komolyan venni a felkészülést, mint az elődeim, mert tisztában vagyok vele, hogy Kulcsár Edina is nagyrészt a koncentráltságának és az akaratának köszönhette, hogy őt választották a világ második legszebb lányának”- árulta el a Miss World Hungary 2016-os győztese, aki a verseny miatt halaszt egy évet tanulmányaiban.

A szépségen túl...

"Dubaiban tanultam eddig marketing szakon, és túl vagyok az első szemeszteren, de most a verseny miatt biztosan nem megyek vissza.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindent felteszek egy lapra, hiszen fontosnak tartom, hogy a szépségen túl legyenek még ütőkártyáim az életben.

Ha hazatérek a világversenyről, szeretném folytatni a tanulmányaimat, de már idehaza…”- szögezte le Gelencsér Timi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!