Kocsimosásért autót adott a Petőfi Rádió

A Petõfi rádió és egy autószalon jóvoltából lelt gazdára egy személyautó, amelyért a Talpra magyar! adásában mérkõztek meg a kiválasztott játékosok. A nyereményautót Szakál Miklós, a Petõfi rádió egyik mûsorvezetõje adta át.

"Két hét telt el a nyereményjáték óta, ezalatt az idő alatt sikeresen megbarátkoztam a gondolattal.

Igen, most már sokkal hihetőbb az, hogy tényleg egy új autót nyertem, nagyon örülök neki. Majd teljesen akkor dolgozom fel, ha már benne ülnök és a Petőfi rádiót hallgatom

– mondta el a nyertes, Kertész Brigitta, aki hozzátette, nyáron mindenképp hasznát veszi majd a kocsinak.

"Elsősorban a VOLT fesztivál lesz az, ahová lemegyünk az autóval. De hétvégente is használni fogjuk, és nyaralni is elmegyünk majd vele."

Bár a fiatal lánynak még nincsen jogsija, azt üzeni mindenkinek, hogy aki a jogosítványon gondolkodik, nyerjen egy autót és minden könnyebb lesz.

A Nyárindító nyereményözön játék főnyereményéért három fordulóban kellet bizonyítaniuk a rátermettségüket  a versenyzőknek. Az autóápolási és karbantartási feladatok teljesítése során a zsűri Peller MariannHarsányi Levente és Szakál Miklós, valamint az autót felajánló cég képviseletében egy asszisztens pontozta a hat versenyzőt.

Brigitta bár a legkevesebb ponttal, de legnagyobb szerencsével zárta a versenyt. A feszültség az utolsó pillanatokig kitartott, ugyanis az ő kulcsa nyitotta az autó addig makacsul zárva tartó ajtaját.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!