ByeAlex szerint is nagy kockázatot vállalt vele az RTL Klub!

Az énekes maga sem tudja, hogy jó döntés volt-e a személye az X-Faktorban, hiszen korábban sosem kellett még hasonló szerepben bizonyítania.

Minden bizonnyal kevesen jósolták volna meg előre az X-Faktor új mentorcsapatának tagjait, az RTL Klub ugyanis meglepte az embereket a fiatal zsűrivel. Sokan nem értettek egyet a csatorna döntésével, hiszen szerintük ByeAlex és Puskás Peti tapasztalatlan még egy ilyen nagy feladathoz. Többen még azt is furcsállották, hogy a tehetségkutatókat eddig kritizáló Alex egyáltalán elvállalta ezt a felkérését.

Az énekes ezért Facebook-oldalán fejtette ki véleményét a műsorral és mentorkodásával kapcsolatban.

Meglepett engem is, hogy a tv ilyen 'alteres' arcokkal is számol, mint magam vagyok. Ezzel mondjuk az RTL lazán felvállal egyféle kockázatot, mert tévéügyileg senki sem tudja igazán milyen leszek: még én sem!

"Nem volt könnyű döntés. Én magam is a tehetségkutatók nagy kritizálója voltam, de kaptam egy lehetőséget, hogy "nesze hülye gyerek, innen pofázz, innen mutogass!" És ím' vállaltam" - írta posztjában az előadó, aki sokakkal ellentétben úgy érzi, jó mentor válhat belőle.

Megnyertem egy DALT, lenyomtam egy Eurovíziót, megküzdöttem sok haragosommal, és felépítettünk a barátaimmal egy szépen működő zenekart, a ByeAlex és a Sleppet.

"Sokat megéltem, van mit mesélnem, azt hiszem, átadnom is. Hiszem, hogy általam ez a műsor kap egy másik olvasatot, hogy elégedettek lesztek velem, hogy jó mentor lehetek" - jelentette ki az énekes, majd hozzátette, csakis saját magát fogja adni a műsorban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!