Végre! Damu kislánya hazamehet, na de hová?

Úgy tûnik, végre kedvezõ fordulat áll be Damu Roland kislányának életében. A kisbaba eddig nem hagyhatta el a kórházat, ugyanis nem rendeltek mellé hivatalos gyámot.

Ez azonban kedden megváltozott. A színész engedélyezte, hogy Edina nővére vehesse magához Maját, amíg az édesanya nem rendezi saját életét, és nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy alkalmas szülői feladataira.  

Bár Damu Roland és felesége között végleg megromlott a viszony, a Blikk olvasóriportere éppen az érdi gyámhivatal előtt kapta lencsevégre őket, amint a papírokat intézték, így a kislány hamarosan hazamehet a nagynénjéhez, ahol már berendezett babaszoba várja.

"Maja több mint két kiló, és orvosi felügyeletre sincs ár szüksége.  Szépen eszik, már rég nincs inkubátorban. Tulajdonképpen csak a helyet foglaljuk mások elől a kórházban.

Roland aláírta a papírokat, és beleegyezett, hogy a testvérem legyen a kislányunk ideiglenes gyámja

- mondta a lapnak Edina, aki megfogadta, soha többé nem nyúl italhoz azért, hogy mielőbb visszakaphassa a kislányát. Addig azonban még sok víz lefolyik a Dunán. A lényeg, hogy a pici sorsa már nem bizonytalan.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!