Létrehozva: 2016.05.07.

Sokkal szerényebben, Győzike! Ezt üzeni egy testépítő

Tény, hogy a fitnesz- és testépítõ társadalom kivont szablyával rohant neki Gáspár Gyõzõnek, aki vasárnap egy új kategóriában lett bajnok egy versenyen. A legtöbben a fejét követelik, de akad olyan is, aki elmagyarázza, mi a baj vele.

Napokon át csak kapkodtuk a fejünket, annyi minden történt Gáspár Győző Facebook-oldalán - és annyi minden történt Győzővel a való életben. Elképesztő gyűlölethullámot szabadított magára, főleg a testépítők köréből. Két nappal győzelme után egyikük szabályosan letarolta az autóját is.

De mire ez az indulat, mi is a baj azzal, hogy Győzike befúrta magát köreikbe és sportemberként igyekszik élni? A választ csak az tudhatja, aki maga is testépítő, aki ismeri a versenyek világát és a felkészülés gyötrelmes folyamatát.

Dudás László egyike volt azoknak, akik nemtetszésüket fejezték ki Gáspár Győző oldalán. Ugyanakkor azon kevesek egyike is, akik kulturáltan fogalmazták meg véleményüket. A %RIPOST% ezért őt kérte meg, összegezze az elmúlt hét történéseit.

Megtette!

„Szeretném előre leszögezni, amit írok, az kizárólag az én véleményem!  A hétvégén történt esemény testépítő körökben igen csak nagy felmordulást okozott. Egyrészt az IFBB által bevezetett „Fitt man” kategória miatt, de leginkább annak díjazása és a résztvevők száma okán.

Ami történt, azért nem a Győzikét kell feltétlen hibáztatni. Miért kellene? Nem ő találta ki a kategóriát, ő csak részt vett benne.

Az más kérdés, hogy ott miért volt egyedül. Versenyről akkor beszélünk, ha többek közt dől el, ki a jobb!”- írta levelében László, aki bevallja, teljesen feleslegesnek, mi több, a sportra nézve romboló hatásúnak tartja a kategóriát, melynek Győző volt az egyetlen indulója, és így a győztese is.

El kell dönteni, hogy verseny vagy divatbemutató!

"A pontozás igazából nem tudom, mi alapján történik, mert a srácok testének a nagy része takarva van, főleg amikor zakóban és hosszú nadrágban pózolnak.

Igazából még csak tippelni sem tudok, mert ugyan nem régóta vagyok ebben a sportban (csak kilenc éve), de mégsem tudom, mik azok kritériumok, szempontok, amelyek alapján zsűriznek.

Tehát el kell dönteni, hogy divatbemutató vagy testépítő verseny, igazából Fitbalance néven rendezett szabadidős tevékenységről lévén szó, ebbe sem köthetünk bele, nem kimondottan body building versenyt hirdettek"- fogalmaz a sportember, aki egy tréfás példával igyekszik bemutatni, miként látja ő a roma showman versenyét.

Még visszatetszőbbé tették a sportágat

"A kategóriát úgy tudnám jellemezni, mint amikor elmész egy SBK (Superbike) versenyre, ahol mindenki a király kategóriát várja, aztán egyszer csak egy 50ccm –es segédmotor kerékpár jelenik meg a pályán!  Megy egy kört és utána felállhat a dobogóra, mivel megnyerte.

Amikor kérdezik, hol volt a többi motoros, válaszul azt kapnád: - Nem tudták összereszelni a fúvókát a súbertűvel, így feladták! 

Ennek a kategóriának bevezetésével az amúgy sem elfogadott testépítés nem hogy népszerűbb, de még talán visszatetszőbb lett, lesz”- fejti ki levelében a testépítő, majd azt is elárulja, mi is az igazi baj Gáspár Győzővel.

Vissza kéne venni az arcából!

"Hogy mi a baj Győzővel? Megnyerte? Meg! Ezen nem vitatkozhatunk, ez tény! Inkább az zavarja sokunkat, ha írhatom így, ahogy a verseny után nyilatkozott, idézem:

”Mai napra végeztünk. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Fitt man 2016-os kategória győztese lehetek és 2016 november 24-én Lengyelországba utazhatok a Fittexpóra, hogy képviseljem Magyarországot. Tudom, hogy ez sok embernek nem tetszik, de ez van. Mert ma csak annyit mondtak, Gáspár Győző a bajnok! Akivel nem birtok és az álmait megvalósítja!”

„Ha már bajnoknak titulálja magát, akkor ahhoz méltóan kell viselkedni, és ha nem érdekli mások véleménye, akkor nem kell minden második posztjában magyarázkodnia. Ezek mellett egy kicsit szerényebben kell nyilatkozni, ha már egyedül volt a kategóriában, nem a mellét verve kell kiabálni, hogy ő bajnok!

Ha egy kicsit Győzike szerényebb, akkor talán nincs ez a nagy hőzöngés”

- summázta véleményét Dudás László.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döntött a romániai magyar botránybíróról az UEFA

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: hagyd, hogy a hatodik érzéked vezessen!

vg.hu

Az Equilortól igazolt új vezetőt az MBH Bank

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!