Retteg Kozso édesanyja! Teljesen összeomlott!

Nemcsak az énekest, de közvetlen családtagjait is padlóra küldték az elmúlt hetek eseményei. Édesanyja, Olgi néni magába zuhant, és egy újabb agyvérzéstõl félti fiát.

Tagadhatatlan, hogy Kozso nincs könnyű helyzetben. Bár az ellene felhozott közműlopási vádak nem nyertek bizonyítást, az énekes idős szülei nem tudják feldolgozni, ami körülöttük történt mostanában.

A legrosszabbul az érinti őket, hogy kiderült, fiuk óriási adóssággal terhelte őket. Az édesanyja már a szomszédai tekintetét is kerüli, szinte belesorvadt a bánatba és az aggodalomba.

A Star magazin elérte Olgi nénit, aki azonban csak egyetlen mondatot mondott, mielőtt letette a telefont.

Nagyon kedvesek, hogy megkerestek, de az elmúlt hetek borzalmai után úgy gondolom, nincs mit mondanom a családomról

- mondta keserűen az asszony.

A szomszédok ugyanakkor jóval közlékenyebbnek bizonyultak, és elmondták, féltik Olgi nénit, aki a a történtek hatására teljesen összetört és megváltozott.

"Velünk sem beszél, sőt ha látja, hogy hozzá akarunk szólni, elfordítja a fejét. Pedig korábban mindig hangosan köszönt, ha meglátott, és már messziről láttam a szeme sarkából, hogy van valami érdekes pletykája, amit megosztana velem. Most azonban, ha meglát, lesüti a szemét. Az arca nyúzott és beesett. Csőstül jött náluk a baj. Előbb a szakítás, most meg ez a hercehurca."

Csak nehogy másodjára is agyvérzést kapjon a Zsolti, mert abba biztosan belehalna az édesanyja

- nyilatkozta a lapnak Olgi néni szomszédja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!