Óriási vitát robbantott ki a gyermekét féltő magyar sztáranyuka!

Valóságos kommentháború tört ki a Facebookon, miután a felháborodott sztár egy nyílt levélben üzent Gyárfás Tamásnak. Az Úszószövetség elnöke azóta reagált a hirtelen felindultságból írt sorokra, az indulatok azonban nem csillapodtak.

Sokan meglepődtek, amikor Görög Zita szerdán durván nekiment Gyárfás Tamásnak. A csinos sztáranyuka azt tanácsolta az Úszószövetség elnökének, hogy ünneplés helyett álljon ki a nyilvánosság elé, és reagáljon a neves edzők körül kirobbant nemi erőszak botrányokra. Zita azt sem tagadta, ő már egyáltalán nem meri uszodába vinni 7 éves kislányát.

Hirtelen felindulásból írt soraival azonban nem mindenki értett egyet! Posztja alatt valóságos kommentháború alakult ki. Egyesek alaptalan vádaskodásnak titulálták levelét, és szabályosan felszólították őt, hogy hagyja békén az úszókat.

"Felkérték Önt erre? Vagy reklám? Hogy hova viszi vagy nem viszi a gyerekét az magánügy. Azt én nem tudom, hogy Ön mit tett az asztalra, de az úszókat tudom."

"Az meg csak hab a tortán, hogy ennyire védi az erkölcsöt. Nézzen már körül egy kicsit a saját szakmájában a "modellkedésben". Már több helyen publikálták a dubaji járatok utaslistáját..."

"Kedves Zita! Ön tényleg képes a 7 éves kislányát 50-55 évvel ezelőtt történtekkel riogatni? Vagy van tudomása az utóbbi 7 évben történt hasonló esetekről is?"

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal árasztották el Zita felháborodott posztját, de persze olyanok is voltak, akik nagyon örültek a felszólalásának.

Az ügy ezzel még nem zárult le, hiszen gyárfás később egy nyílt levélben válaszolt a hirtelen felindulásból írt sorokra. Gyors válasza még Zitát is meglepte, aki úgy döntött, hogy ismét nyíltan, a közösségi oldalon reagál a fejleményekre.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!