Női praktika miatt bukta Farm Gergő a 20 milliót!

Kérdés sem lehet, Gergõ vasárnap azon bukta el a gyõzelmet, hogy elõzõ este nem tudott ellenállni Cintia csábításának.

Ezzel a momentummal ugyanis lerombolta az eddig magáról kialakított képet a nézőkben. Ami meg is látszott a szavazatok arányváltozásán. Hiszen amint adásba kerültek az összebújás képsorai a vasárnapi adásban, Gergő ellenfele, Gábor egyből elhúzott a szavazatokban.

Pedig a játék tíz hete alatt Gergő volt az, aki a legtöbbet tett a győzelemért, és a nézői visszajelzések alapján, messze ő volt a legszimpatikusabb versenyző.

Ezt az előnyt tette semmisé az utolsó estés ágyjelenet.  Az sem zavarta a nézőket, hogy tudták, Gergőnek valóban nagy szüksége lett volna győzelemre, hiszen a való életben hatalmas adóssághalmaz várja.

De mi játszódhatott le Cintia fejében?

Cintia és Gergő között a Farmon töltött tíz hét alatt, nem alakult ki vonzalom, és különösebben barátként sem keresték egymás társaságát. Ha pedig visszanézzük az utolsó esti egymásra találásuk képsorait, egyértelmű, hogy Cintiának céljai voltak játékostársa elcsábításával.

Talán egyszerűen úgy gondolta, ha Gergőből kiábrándulnak a nézők, akkor ő maga nagyobb esélyekkel indul a szavazók kegyeiért. Csak arra nem gondolt, hogy ezzel nem magát, hanem Gábort támogatja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!