Elárasztják Hajdú Pétert a kéregetők

Hajdú Péter naponta tucatnyi üzenetet kap olyan emberektõl, akik benne látják boldogulásuk egyetlen lehetõségét. A mûsorvezetõ segít, ahogy tud, de lehetõségei végesek.

Hajdú Péter legutóbb annak a gödöllői cukrászmesternek ajánlott anyagi segítséget, akit ötven év után köteleztek üzlete bezárására, mert az nem felelt meg az előírásoknak. Ezt a felajánlást a szíve diktálta, de legtöbbször azért segít, mert levélben kérik.

"Illés bácsinak azért szeretnék segíteni, mert gyermekkori emlékeim kötnek a legendás cukrászdájához, de ha már kérdezed, elárulom, évente több családnak is segítünk."

Nehéz kiválasztani azt, aki a leginkább rászorul a támogatásunkra, hiszen naponta jönnek levelek és naponta találkozunk rettenetes sorokkal.

"Mindenkin persze nem áll módunkban segíteni, de Kata különös érzékenységgel olvassa az üzeneteket és mindig szól, ha egy sors különösen megérinti a lelkét. Így tesz egyébként édesanyám is" - meséli a Showtime házigazdája, aki feleségével legutóbb annak az édesapának segített, akiért életre hívták a botrányosra sikeredett hétvégi jótékonysági rendezvényt.

"Kata volt annak a rendezvénynek a fővédnöke, amelyről sajnos a technikai hiányosságok miatt több fellépő is rossz szájízzel távozott. Kata sem tudta, kik is állnak pontosan a rendezvény hátterében, de segíteni akart, és meg is tette. Félmillió forintot adott az édesapának, aki felesége halála után hét gyermekkel maradt egyedül. Kata és én is úgy gondijuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítenünk kell, és ezt minden évben meg is tesszük, még ha nem is beszélünk róla, csak ha konkrét kérdést kapunk erre vonatkozóan" - árulta el %RIPOST%-nak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!