Titkolják fiatal szerelmüket a magyar színésznők!

Ullmann Mónika és Trokán Nóra csak közeli ismerõseiknek mesélnek részteleket szerelmi életükrõl, a két színésznõ ugyanis nem veri nagy dobra boldogságát.

Sokat láthatjuk őket a színpadon különböző darabokban, az utcán, párjaikkal szerelmesen andalogva azonban már annál kevesebbszer találkozhatunk velük.

Ez nem véletlen, hiszen Ullmann Mónika és Trokán Nóra nem a nyilvánosság előtt élik magánéletüket, pedig mindketten megtalálták már másik felüket egy-egy kollégájuk személyében - írta meg a Story magazin.

Szabó Máté rendezőként sokat sürgött-forgott Mónika körül, aminek egy idő után meg is lett az eredménye. Ma már teljes egyetértésben, közösen nevelik a színésznő fiát.

Sokat nevettünk. Igen jó kedvű próbák voltak, egy csomó olyan impulzussal, ami felvillanyozza az embert.

"A szerelmet nem mindig lehet szavakba önteni. Ha valaki megkérdezné tőlem, mit szeretek a páromban, nem biztos, hogy meg tudnám fogalmazni" - árulta el Mónika, aki totális ellentéte fiatalabb szerelmének. Ennek ellenére már öt éve alkotnak egy párt.


Trokán Nórára még csak néhány hónapja talált rá a szerelem, hat évvel fiatalabb párja a közös munka során csavarta el a fejét. Azóta már össze is költöztek Vécsei H. Miklóssal, akivel továbbra is próbálják óvni magánéletüket. Nóri azonban azt elárulta, mi létfontosságú neki egy kapcsolatban.

A hasonló élethelyzetek, a célok és az érdeklődés a fontosak, de még inkább a humor.

"De a legfontosabb, hogy mindent meg kell tudni beszélni, törekedni kell a saját és a közös harmóniára. És nagyon kell tudni szeretni" - nyilatkozta egy videóinterjúban a színésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!