Így élte túl élete tragikus pillanatait a magyar színésznő!

Pokorny Lia rendkívül érzékenynek tartja magát, aki a körülötte lévõ embereknek mindig meg akar felelni. Legbensõbb érzelmeirõl mesélt.

A negyvennégy éves színésznő a kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlennek tartja az önismeretet, mindent megtesz tehát azért, hogy egyensúlyba kerüljön önmagával. Nem akar fiatalabbnak látszani, megbékélt a korával, így nem kifejezetten külső, hanem belső tulajdonságait kell csiszolgatnia. A lelkiismeret-furdalás és a megfelelési vágy ugyanis sokszor eluralkodik rajta - írta meg a hot! magazin.

Az, hogy mennyire szeretjük elrejteni saját magunk elől a sérüléseket, és körülépíteni hatalmas fallal, az velem is számtalanszor előfordult.

A szívem olyan, mint egy számítógép. Programot futtattok le magamban azon gondolkodva, hogy miért nyomtak meg bennem olyan dolgot, ami fáj. Nagyon erős lelkiismeret-furdalást lehet kelteni bennem. Szeretném azt mondani, hogy nem, de nem mondom ki, mert fontos, hogy jó fejnek tartson az illető" - jelentette ki Pokorny Lia.

Bármi történik velem, a legtragikusabb pillanat is, mindig az jut eszembe, hogy ez egyszer még jó lesz valamire.

Azonnal magamba engedem az embert, a történetet, az eseményt, amivel találkozom, mert az a lényeg, hogy tökéletesen érzékeljem minden pillanatát" - magyarázta Lia, akinek a sok munka és gyereknevelés mellett nem sok ideje jut a magánéletére.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!