Végre kapott egy jó hírt a TV2 szerencsétlenül járt sztárja

Kulcsár Edina nagyon elkeseredett az elmúlt napokban, hiszen begipszelt karja miatt a munkájában és a mindennapjaiban is rengeteg hátrány éri. Egy nem várt hír azonban megváltoztatta hozzáállását.

Kulcsár Edina feje felett összecsaptak a hullámok mióta súlyos snowboard balesetet szenvedett, hiszen egy kézzel még az alapvető dolgokat is képteleken megcsinálni. Sőt, a netezők is csúnyán kikezdték a TV2 sztárját, sokan még hazugsággal is meggyanúsították. Kritikusai szerint ugyanis csak sajnáltatja magát, és nem is valódi probléma miatt gipszelték be csuklóját.

Edina azonban próbál nem a támadásokra, hanem gyógyulására koncentrálni, amivel kapcsolatban az orvosok végre egy jó hírrel is szolgáltak neki.

Most értem haza az orvostól és tényleg fantasztikus híreket kaptam. Korábban azt mondták nekem, hogy 12 hétig lesz gipszben a karom, amitől nagyon el voltam keseredve, mert ezáltal kiesek fotózásokból és munkákból is. De most közölték, hogy nem látnak törést a sajkacsonton, így innentől kezdve már csak hat hét a gyógyulási folyamat, szóval mérhetetlenül boldog vagyok

- magyarázta jó kedvének okát Facebook-oldalán az Aktív műsorvezetője, akinek a korábbi hírekkel ellentétben nem kettő, hanem csupán egy helyen tört el a csuklója.

 

Annyira boldog vagyoook!

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. március 4.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!