Vajna Timeát már biztosan nem láthatjuk a TV2 képernyőjén

Andy Vajna feleségérõl számos pletyka kapott már szárnyra, melyek szerint televíziós babérokra törne. A filmguru azonban cáfolta ezeket a híreket.

Az elmúlt hónapokban több lehetséges utód neve is felmerült, már akik majd Németh Lajost pótolhatják a TV2-nél, amennyiben tényleg visszavonul. Alekosz már ki is próbálta magát időjósként, és arról is sokáig pletykáltak, hogy Vajna Timi kerülhet a helyére. Míg az egyértelmű volt, hogy a botránycelebet senki nem látná szívesen a szerepben, addig Timit sokan el tudták volna képzelni.

Ám már nemcsak Vajnáné, hanem férje is cáfolta ezeket a pletykákat, így biztossá vált, hogy nem láthatjuk Timit a jövőben a képernyőn - írta meg a Bors.

A feleségem jelenleg a vállalkozásaira koncentrál, és nem tudok arról, hogy televíziós ambíciói lennének. A TV2-nél ilyen kérdésekben egyébként is a csatorna menedzsmentje dönt, nem a tulajdonos

- jelentette ki a producer, aki a jelenlegi "médiavándorlásról" is mondott pár szót.

"A TV2 átalakítását még csak most kezdtük el, sok műsorötletünk van, ennek eredménye az év második fe­lében lesz majd látható. Jelen pillanatban nincs olyan, akit szeretnénk még a csatornához csábítani" - árulta el a producer egy nyitóünnepségen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!