Sarka Kata visszavág: Balázs, ez álságos duma!

Ugyan Sebestyén Balázs celebcsajokat érintõ nagy monológja már két hete elhangzott, csak most kapott igazi hírverést. Sarka Kata szolidan teszi helyre Balázs tévedését.

Sebestyén Balázs a Morning Show-ban hosszan fejtette ki nem éppen hízelgő véleményét hazánk azon ismert hölgyeiről, akik szerinte aránytalanul sok időt töltenek a fitnesztermekben bomba alakjuk érdekében. Ezzel pedig önmarcangolásba taszítják követőiket, akik többségükben munkával és a családjukkal töltik napjaik nagy részét.

"Én a Sarka Katánál is bírom, amikor azt mondja: fogadd el magad, tehát nagyon jó, meg szép minden."

De az a nő, aki napi X órát van edzőteremben, ahonnan utána átmegy egy divatbemutatóra, onnan elmegy ide vagy oda és napi hat órát edz, van bébiszitter és mindenki megoldja a dolgot, ami egyébként az övé lenne, azért így rohadt könnyű.

"Amikor beleállsz, amikor vásárolsz, gyereket nevelsz, viszed a háztartást, amikor takarítasz, fölszedsz néhány kilót és basszus nem úgy nézel ki, ahogy azt elvárod magadtól, akkor azért sokkal nehezebb azzal szembesülni, hogy fogadd el magad. Napi X óra edzőterem után a Dukaiék, Sarkáék meg a Zimányék mindenki mondja és nyomja ezt a new age-es fogadd el magad, mi vagyunk a nők dumát"

- elmélkedett Sebestyén Balázs még két hete.

A monológ talán el is sikkadt volna a nagy ünnepi hajcihőben, ha az internet szorgos népe a napokban nem kezdi el irdatlan tempóban terjeszteni gondolatait. Rengetegen osztották meg a legnagyobb közösségi site-on.

A példabeszéd egyik címzettje, Sarka Kata röviden már reagált saját Facebook-oldalán az elhangzottakra, a %RIPOST%-nak pedig bővebben is kifejtette véleményét.

"Eddig azt hittem, hogy teljesen normális a viszonyunk Balázzsal és tulajdonképpen még most is így gondolom. Betett engem egy csomagba és általánosított. Ugyanakkor a példái rosszak, még akkor is, ha az általa említett jelenség valóban létezik. Dukai Regináról konkrétan tudható, hogy rengeteget, de tényleg rengeteget dolgozik. Tipikusan ezer lábon áll ő is. Zimány Lindát nem igazán ismerem, így mesélek kicsit a saját mindennapjaimról. Folyamatosan műsort vezetek, létrehoztam egy online marketing céget, és tulajdonosa vagyok a Magyarország Szépe Kft-nek is."

Mindeközben két gyermekem van, akiket minden hétköznap én viszek az iskolába, és én is megyek értük

- kezdi Kata, akinek a háztartásban is mindössze heti két nap akad segítsége.

"Töredelmesen bevallom, hogy a takarításban valóban van segítségem. Egy hölgy, hetente kétszer jön hozzánk, de a többi napon ez a feladat is rám hárul, és elárulom, a családomnak ilyenkor sem kell kuplerájra hazajönnie, és nem pizzát rendelünk vacsorára sem. Ennek ellenére is azt vallom, hogy lehet időt szakítani önmagamra is, és valóban meg is teszem. Heti háromszor iktatok be sportot a napjaimba."

Gyakran hajnal hatkor húzok futócipőt, hogy mire a gyerekek felébrednek, már otthon lehessek. Hát igen, ez nem éppen kellemes, de megoldható.

"Ugyanakkor azt elismerem, hogy szerencsés helyzetben vagyok, hiszen elég reggel kilenckor munkába állnom" - neveti el magát Kata, majd rátér Balázs róla alkotott véleményére.

"Igazán álságosnak érzem, hogy Balázs velem, velünk példálózik, hiszen pontosan tudja, hogy ismert emberként nem annyi a dolgunk, amennyit ő emlegetett a műsorában. Tudja, hogy mivel foglalkozunk, szemben az átlagemberrel, akiben így téves kép alakul ki rólunk."

Õ sem átlagos bérből él és nem is átlagos munkát végez. Én ugyanakkor nem gondolom róla, hogy reggel tízkor feláll a rádió székéből és hazamegy aludni a tévéfelvételek előtt

- jelentette ki Hajdú Péter felesége.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!