Pucér teste miatt magyarázkodik Ördög Nóra

A mûsorvezetõt rengeteg támadás érte legújabb könyve miatt, hiszen sokak szerint a borítókép túlságosan is merészre sikeredett. A kétgyermekes anyuka elárulta, miért volt erre szükség.

Ördög Nóra számos elkeseredett nőnek adott már erőt, hiszen mindig is nyíltan beszélt sikertelen teherbe eséseiről, majd az anyává válás csodálatos érzéséről. Gondolatait most egy könyvben is összefoglalta, Tudom, hogy egyszer anya leszek című kötete pedig sok meddő pár segítségére válhat.

A TV2 műsorvezetőjét azonban máris sokan támadják könyve miatt, hiszen annak borítóképén teljesen meztelenül pózol a kamerának. Egyesek szerint csupán figyelemfelkeltés, reklám és meghökkentés céljából született ez a kép. Nóri azonban Facebook-oldalán elárulta, miért is készült egy ilyen pikáns fotó róla.

Örülök, hogy beszédtéma a képválasztás, de a figyelemfelkeltés mellett a kép a meddő nők kiszolgáltatottságát, sebezhetőségét fejezi ki, és az én teljes őszinteségemet, kitárulkozásomat a témával kapcsolatban. Íme, itt vagyok előttetek, teljesen meztelenül

- magyarázta Nánási Pál felesége, akinek eddigi legérzelmesebb és legőszintébb könyve májusban kerül a könyvesboltok polcaira.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!