Norbi több száz milliós pert indít az angolok ellen

Az alaposan átvert Schobert Norbi nem elégszik meg azzal, ha a Brit Dietetikusok Szövetsége visszautalja cége 20 ezer fontját. Úgy döntött, hitelrontásért perre viszi az ügyet. Hatalmas összegû kártérítést követel.

A Brit Dietetikusok Szövetségének (BDA) fogalma sem volt róla, mit, illetve kit is rántanak magukra a fitneszkirály személyében. Minden esetre könnyen lehet, hogy a napot is megbánják, amikor érvényes szerződésük ellenére, hazugsággal vádolták meg Norbit.

Mint ahogy arról a %RIPOST% is beszámolt, Schobert Norbi néhány napja örömmel tudatta követőivel, hogy a BDA beválasztotta az Update1 termékeket az Eating Well, Living Well programba. A szervezet nem sokkal ezután cáfolta a hírt, és kijelentették, nem terveztek, és a jövőben sem terveznek ilyesmit. Norbi végül dokumentumokkal, e-mailekkel és szerződésekkel bizonyította igazát, és jelezte a szervezet felé, hogy szeretné visszakapni a nekik két részletben elutalt, közel kilenc millió forintnyi összeget. Erre a mai napig nem került sor, de még csak válaszra sem méltatták. Így nem maradt más út, mint a nyílt sisakos támadás.

"A BDA ugye arra hivatkozott, hogy a vezetőség nem hagyta jóvá a szerződésünket, de ez egész egyszerűen nem igaz. Hiszen a szerződésben benne van, hogy utalást csak akkor fogadhatnak, ha ezen a procedúrán túl vagyunk."

Na most, az utalás kétszer is megtörtént, hiszen kiszámlázták a kétszer 10 ezer fontot a cégemnek. Ezt az összeget a mai napig nem kaptuk vissza, de még csak nem is reagáltak a megkeresésünkre

- mondja Norbi, aki most kártérítési pert indít az angol bíróságon.

"Bár a szerződést a cégünkkel kötötték, mégis személy szerint engem neveztek hazugnak, csalónak. Ez itt kérem szépen kő keményen hitelrontás, amit nem hagyunk megtorlatlanul. Több millió fontos kártérítési pert indítunk a szervezet ellen - jelentette ki határozottan Norbi, aki azt is elárulta, hogy két nappal ezelőtt kapott egy levelet, melyben a BDA közli vele, hogy az Update1 termékeket az őszi ajánlásukban helyezik el. Hát mi ez, ha nem egy kabaré a szövetség részéről?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!