Már készül a TV2 utáni időszakra Várkonyi Andrea

A mûsorvezetõ szeretne több lábon állni, ezért munkája mellett jelenleg pszichológiát tanul. Már most tervezi ugyanis képernyõzés utáni életét.

Nem először hallunk olyanról, hogy egy hazai híresség civil szakmát választ, felkészülve a médiakarrier utáni életre. Várkonyi Andrea is jól tudja, hogy a hírnév nem tart örökké, éppen ezért ő is szeretné megalapozni a híradózás utáni jövőjét. Ám ő nem edzőként vagy szakácsként, sokkal inkább pszichológusként helyezkedne el a későbbiekben - írta meg a hot! magazin.

"Sokat tanultam magamról, de azért még bőven van mit. Persze mielőtt belefognék a tanácsadásba, még rengeteg feladat vár rám. Számtalan módszerspecifikus képzés létezik, amelyek közül jó párat szeretnék megtanulni" - árulta el Andrea, aki a Szegedi Tudományegyetemen folytatja tanulmányait. Igaz, Bochkor Gábor nem örül túlzottan párja hiányának, ám a TV2 híradósa szerint mindig szükség van egy B-tervre is.

Nem szeretek kiszolgáltatott lenni. Ezért tanulok folyamatosan, néhány éve spanyolt, most pszichológiát. A televíziózás óriási szerelem, de előfordul, hogy eszembe jut, mi lenne akkor, ha a híradózásnak egyszer vége szakadna. Fontos számomra, hogy több lábon állok, ettől biztonságban érzem magam

 - jelentette ki a Tények műsorvezetője, aki hamarosan új műsorvezetőtársat kap majd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!