Magyar celebhölgyek, akik megszállottan mutogatják a melleiket

A férfiak legnagyobb örömére vannak olyan ismert hölgyek, akik nem takargatják bájaikat, sõt sok esetben talán túl sokat is megmutatnak formás idomaikból. Mi most összeszedtük a magamutogatás legnagyobb királynõit.

Szinte nem telik el nap úgy, hogy valamelyik hazai híresség ne lőne magáról egy lenge ruhás szelfit, brutál szexi képeikert pedig érthető módon odavannak rajongóik. Van, aki csak melltartó nélküli fotójával vonzza magára a tekinteteket, mások viszont akár teljesen meztelenre is levetkőznek egy kis figyelemért.

A %RIPOST% most összeszedte azokat a celebhölgyeket, akiknek az utóbbi idők legdurvább villantásait köszönhetjük. Azt pedig döntse el mindenki maga, hogy szexinek vagy közönségesnek tartja-e "kitárulkozásaikat".

Kelemen Anna

A szőke kebelcsoda - habár lezárta botrányos múltját -, pajzán fotóival azért még mindig szereti provokálni a netezőket. Hatalmas melleit ugyanis már többször közszemlére tette, legutóbbi erotikus képén csupán valami csokis massza takarta el kebleit valamelyest.

A sok negatív kritika viszont láthatóan nem érdekli a szexbotrányba keveredett Annát, aki a jövőben is bizonyára meglep még minket pár hasonló provokatív fotóval.

Baukó Éva

Az Édes Élet sztárja a mellfik koronázatlan királynője, hiszen nem szereti takargatni óriási kebleit. Láthattuk már őt  elképesztő miniruhában vagy éppen fürdőruhás autómosás közben, de pajzán sellőként is hergelte már a lakosságot.

Alekosz celebtársa tehát valóban nem ismer határt, ha a meztelenkedésről van szó, és legtöbb eseteben nem sokat bíz a képzeletünkre.

VV Dóra

A ValóVilág plasztikcicája már a villában sem volt szégyenlős, de mióta kijött onnan, szinte üzletként tekint formás idomaira. Nem csinál ugyanis semmi mást, csupán melleit mutogatja, ez pedig bőven elég neki ahhoz, hogy a köztudatban maradhasson.

Néha azért feltűnik egy-egy botrányosan rossz rapdalban is, legutóbb például VV Dennis gagyi nótájában kapott szerepet. Reméljük, ő azért inkább a mellmutogatásnál marad, és nem jut eszébe neki is mikrofont ragadni...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!