Lánya miatt kockáztatja karrierjét Szulák Andrea

Sorra kapja a felkéréseket az elfoglalt színésznõ, aki egyedülálló anyaként próbál helytállni a mindennapokban. Bár mindig igyekszik a maximumot nyújtani, lánya kedvéért még a sikerrõl is képes lemondani! Számára ugyanis Rozina az elsõ.

Sokan féltették Szulák Andreát, amikor 10 év után szakított gyermeke apjával. A színésznő azonban bebizonyította, hogy egyedülálló anyaként is megállja a helyét, és mióta szingli, sorra kapja a felkéréseket.

Nemrég kiderült, hogy a TV2-nél is komoly feladatot szánnak neki. Õ veszi át Balázs Klári helyét A Nagy Duett zsűrijében, így minden vasárnapját a stúdióban fogja tölteni.

Bár nagyon örült a felkérésnek, az új kihívás komoly egyeztetést igényel, hiszen Andrea egy új bemutatóra is készül az Operettszínházban. Bár rengeteget dolgozik, arra mindig odafigyel, hogy legyen ideje lányára, hiszen, sikerei ellenére, neki Rozina a legfontosabb az életben.

"Nemegyszer megcsinálom, hogy csak azért átautózom a városon, hogy ha csak másfél órára is, de lássam őt. És ő is lásson engem, érezze, hogy van anyukája, nem csak a munka a prioritás. Ez egy folyamatos küzdelem."

- vallotta be a hot!-nak a színésznő, aki amikor csak tudja, a színházba is magával viszi lányát.

Ha pedig minden kötél szakad, inkább lemondja az adott munkát, hogy Rozina semmiben se szenvedjen hiányt. Bár nagyon fontos neki a karrier, felállított egy fontossági sorrendet, és már képes nemet mondani a kihagyhatatlannak tűnő lehetőségekre is.

"Ha valaki megharagszik, mert a munka helyett a gyerekemet választom, akkor valószínűleg nekünk nem nagyon van dolgunk együtt"

- mondta mosolyogva.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!