Fellélegezhet a Schobert család!

Óriási volt a kockázat, de szerencsére sikeres operáción esett át Schobert Lara imádott lova. A kislány meghatódva ölelte át Herceget, aki már a boxban várta lovasát. A következõ egy hét még kritikus, de a család bízik a gyógyulásban.

Mint ahogy már megírtuk, hétfőn nehéz pillanatok előtt állt a Schobert család, ugyanis Lara lovát újra meg kellett műteni. Rubint Réka szívhez szóló sorokkal tudatta a hírt rajongóival Facebook-oldalán. Úgy tűnik, hogy a mérhetetlen szeretet, és a sok-sok biztató hozzászólás, üzenet meghallgatásra talált, hiszen a kockázatos operáció sikeresen zárult. 

Félő volt, hogy ha kiveszik a tehermentesítés szerepét ellátó csavarokat, akkor az alatta lévő rész összetörik. Szerencsére ez nem történt meg. Ez a hét azonban még kritikus. Sokat kell feküdnie, de ez a ló meg akar gyógyulni! Meg kell gyógyulnia!

- mesélte bizakodva a %RIPOST%-nak a fitneszkirálynő. Majd hozzátette azt is, hogy Herceg nagyon fegyelmezett, intelligens ló, hihetetlen mód vigyáz magára. Még sokáig boxnyugalom vár rá, és versenyezni sem fog többet, mégis óriási az öröm a családban.

Réka beszámolt róla, hogy egyfajta lelki köldökzsinór van ló és lovasa között, elmondhatatlanul nagy az összhang Lara és Herceg között. A kislány az altatás előtt is ott volt, és a műtét után boldogan ölelte magához imádott lovát, aki már a boxban várta őt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!