Létrehozva: 2016.01.11.

A sztárvilág legnagyobb szexuális ragadozóját veszítettük el

69 esztendõs korában elhunyt minden idõk egyik legmeghatározóbb zenésze, aki egyben a legbizarrabb is volt. Mind a színpadon, mind az életben. Mi a legelképesztõbb történeteivel emlékezünk meg David Bowie-ról.

David Bowie váratlan halála valósággal sokkolta a világot, hiszen a személye milliók életében volt meghatározó. Elvégre ő volt a zenészvilág egyik legnagyobb és kétségkívül legbizarrabb tagja. Dalait remélhetőleg mindenki ismeri, de élete fura eseményei valószínűleg kevésbé ismertek. Így most ezen történetek felelevenítésével búcsúzunk Davidtől, Ziggy Stardusttól, Thin White Duke-tól, Major Tomtól és az összes többi alteregójától.

Előre szólunk, hogy a sztorik többsége erősen szexuális töltetű, ugyanis élete utolsó szakaszát leszámítva, a szex volt a legmeghatározóbb dolog az életében.

Első feleségével, Angie Barnettel egy vad buliban ismerkedtek meg. Miközben ugyanazzal a férfival bújtak ágyba.

A kapcsolatuk későbbi szakaszát is a vad szexualitás jellemezte. Az esküvőjüket például kis híján lekésték, mert egy édeshármasba keveredtek előző este az egyik hölgy ismerősükkel, és nem keltek fel időben reggel.

A londoni házuk nappalijában volt egy szőrmével burkolt, másfél méter mély gödör, amit a Szexlyuknak hívtak. A bulijaik alkalmával ide vonult el mindenki, aki szeretett volna közelebb kerülni egy másik emberrel. Vagy néha többel is. Mick Jagger szerint ez volt a világ legnagyobb buliötlete.

Ha pedig már szóba került a Rolling Stones frontembere. Angie egyszer rajtakapta férjurát, amint Jaggerrel fetrengtek meztelenül az ágyukban. A modell ezt később élete legszürreálisabb élményének nevezte.

A két legendás énekes között sokak szerint komoly románc volt, ugyanis a Dancing in the Street című klipjükben olyan szexuális feszültség van köztünk, amilyet se előtte, se utána nem láthattunk duettpartnerektől.

Slash anyukája szintén sokáig volt az ágyasa. A nő Bowie jelmezeit tervezte és varrta több turnéján is, így szoros volt a viszony köztük. Egy-egy éjszaka erejéig pedig szorosabb is, mint munkatársak között szokás. Az egyik ilyen alkalomnak az akkor nyolc esztendős Slash is a szemtanúja lett véletlenül. Ezt maga a Guns n' Roses gitárosa mesélte el, mint élete nagy traumáját.

Együtt élt egy német transzvesztitával. Legalábbis későbbi szeretője, Amanda Lear ezt állította róla egy interjúban. Bár lehet, hogy csak bosszúból, hiszen Bowie meg azt terjesztette róla, hogy ő is férfiból lett nővé operálva.

1985-ben egy közös fellépésükön jelentette be a közönségnek, hogy együtt töltötte az éjszakát Tina Turnerrel. A díva csak zavartan nevetett, amikor Bowie odaszólt neki, hogy a pénisze az este óta nem tért magához.

Három éves kora óta sminkelte magát. Ami az anyjának nem igazán tetszett.

Az egyik szeme kék, a másik barna volt. Több történettel is előállt, hogy ennek mi az oka. Így nem tudjuk pontosan, hogy milyen genetikai eltérés eredményezte ezt.

Imádott meztelenül mászkálni, és nem érdekelte, ki látja. A beszámolók szerint a világ egyik legnagyobb péniszének volt a tulajdonosa, amit csak a Szerelem lándzsájának hívtak a barátai és a szeretői.

A sajtósa szerint Bowie minden egyes embert lefektetett, aki neki dolgozott. Beleértve őt is.

Egy jó ideig ásványvizes palackokban tárolta a vizeletét. Azt soha nem árulta el, hogy miért gyűjti.

A kicsapongó szexuális élete mellett, a fasiszta alteregójával, Thin White Duke-kal (Vékony Fehér Herceg) is gyakran borzolta a kedélyeket. A nemzetiszocializmust, valamint Adolf Hitlert magasztalta interjúiban. Állítólag a náci propagandaminiszter, Joseph Goebbels régi íróasztalát is beszerezte. 

A legnagyobb balhéja mégis egy fotó miatt volt, amin Bowie náci karlendítéssel üdvözölte rajongóit.

De kábítószer-birtoklásért is több összetűzése volt a rendőrséggel. Egyszer - máig ismeretlen - csodával határos módon, 15 évnyi börtönt úszott meg, miután 182 gramm füvet találtak nála és Iggy Popnál.

Azt követően, hogy 1992-ben oltár elé vezette Imánt, levetkőzte az összes extremitását, legalábbis a magánéletben. Monogám lett, leszokott a drogokról és az alkoholról, teljesen egészséges életmódba kezdett.

Néhány nappal legutóbbi albuma megjelenése (és 69. születésnapja) után halt meg. Ezért elterjedt az interneten, hogy igazából nem is távozott, és az egész halálhír csak lemezpromóció. De sajnos ez nem igaz.

Utolsó klipje egyfajta önnekrológnak is felfogható, amivel az élettől és a rajongóitól búcsúzott.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a hadüzenetre

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

metropol.hu

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

mandiner.hu

Hont András: Ha más nem is, de legalább Rogán megbukott. Vagy várjunk csak…

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

mandiner.hu

Kövessék a pénzt! – a CIA egykori specialistája kitálalt az Északi Áramlat felrobbantásáról

origo.hu

Hihetetlen dolog derült ki Marics Peti randizási szokásairól

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

SZTÁRDZSÚSZ

Friss fotón a terhes Iszak Eszti: a tengerparton mutatta meg gömbölyödő pocakját

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárjai is feltűnnek majd a Miss Influencer Hungary versenyében

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa