Báránybőr óvszerrel szexelt a súlyos beteg Charlie Sheen

Charlie Sheen egyik pornós exbarátnõje azt mondja, neki nem szólt senki a színész állapotáról. Meg néhány szextitkot is kifecsegett Sheenrõl.

Szerző roger

Az alkohol-, drog- és ki tudja még milyen problémákkal küzdő hollywoodi sztár komoly bajba sodorhatta magát azzal, ha nem tájékoztatta megfelelően volt partnereit HIV-fertőzéséről.

A színész nagy beismerő interjújában ugyan azt mondta, hogy minden ágyasát felvilágosította a betegségéről, de van, aki mást állít. Ami nagy gondot jelenthet.

Az amerikai törvények szerint amennyiben Charlie Sheen eltitkolta ezt az igencsak fontos információt szex előtt, akkor azért 6 hónap börtönbüntetést is kaphat. Ha valakit szándékosan megfertőzött, akkor már 8 évre is lecsukhatják.

Ezzel kapcsolatban a világsztár egyik volt barátnője, a pornószínésznő, Bree Olson is megszólalt. A szexfilmes állítja: a színész soha nem mondta neki, hogy HIV-vírushordozó lenne. Szex közben mindig védekeztek, de a nő szerint csak egy különleges, báránybőrből készült óvszert használtak, mely ugyan védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen, de a vírusok átadását nem akadályozza meg. Ezt az egyik természetes, báránybőr-óvszerekkel foglalkozó cég honlapja is alátámasztja.

Bree egyébként egy friss AIDS-tesztel igazolta, hogy Charlie nem fertőzte meg.

Szerző roger

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!