Váratlan sztárhalálok, melyek sokkolták az egész országot

Hihetetlen részleteket, és eddig talán kevésbé ismert tényeket tárunk fel a magyar sztárvilág legmegdöbbentõbb, és legrejtélyesebb haláleseteirõl.

Szomorú összeállításunkban azok a magyar sztárok szerepelnek, akik tragikus hirtelenséggel távoztak el az élők sorából, olykor tisztázatlan körülmények között.

Cserháti Zsuzsa

A magyar poptörténet egyik meghatározó alakja volt, utolsó éveiben azonban sorra mondta le fellépéseit egészségügyi állapotára hivatkozva, súlyos depressziójából, pánikbetegségéből ugyanis még a zene szeretete sem tudta kigyógyítani.

2003-ban fia holtan találta meg lakásában, orvosai szerint egy ér megrepedése következtében vérzett el, ám sokak a mai napig állítják: elkeseredésben öngyilkos lett az ötvenöt éves énekesnő.

Albert Györgyi

Halálának nem csak a ténye, de körülménye is sokkoló volt, hiszen az ismert tévés és újságíró egy taxiban infarktus miatt vesztette életét, miközben épp egy televíziós felvételre tartott.

Albert Györgyi nyíltan vállalta depresszióját, önéletrajzi könyvében ennek okairól, magánéleti drámáiról, és alkoholproblémáiról is írt a riporternő, aki bármennyire is szerette volna, nem született saját gyermeke.

Zámbó Jimmy

2001. január másodikán a legendás énekes eddig ismeretlen okokból, saját fegyverével fejbe lőtte magát.

Felesége évekkel későbbi magyarázata szerint megboldogult férje csupán be akarta mutatni, hogy nincsen lőszer a  pisztolyban, ám sajnos a veszélyes "játék" végzetesnek bizonyult, a tárat ugyanis nem ürítette ki teljesen. Jimmy emléke azóta is töretlenül él a magyar köztudatban.

Bódi László

Ismertebb nevén Cipő, a Republic alapító tagja, ikonikus frontembere tragikus hirtelenséggel hagyta itt családját és rajongóit.

Szívritmuszavarai miatt megműtötték, így naivan azt hihettük, jobban van az énekes. 2013-ban azonban szívrohamot kapott, az orvosok pedig hiába küzdöttek az életéért. Oxigénhiányos állapota miatt kómába esett, végül 47 évesen örök nyugalomra szenderült.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!