Létrehozva: 2015.10.04.

Tudtad, hogy összeállt a Beatles?

Anno nemcsak a Beatles, de több más ikonikus banda is megpróbálkozott egy új felállásban, a karizmatikus tagok nélkül a sikerrel. Egyiküknek se jött be igazán.

Nagyon úgy néz ki, hogy már megint összeáll egy turné erejéig a Spice Girls, hogy felidézzék kicsit az 1990-es éveket, és persze keressenek is némi pénzt. A banda viszont Victoria Beckham nélkül teszi mindezt, mivel ő sikeres divattervezőként nem szorul rá, hogy húszéves dalokra ugráljon a színpadon. Vagyis a legnépszerűbb tag nélkül kell majd összehozniuk a visszatérést. Persze nem ez az egyetlen hasonló eset, felsorolunk öt példát arra, hogy egy formáció a kihagyhatatlannak tűnő tag nélkül is megpróbálkozott a sikerrel. Csak általában nem jött össze.

Take That

Robbie Williams nélkül 1996-ban gyorsan bebukott a fiúbanda, de 2005-ben mégis újra megpróbálták a szólóban is sikeres énekes nélkül. A projekt elég sikeres lett, de sem ők, sem a rajongók nem voltak igazán elégedettek. Ezért nagy nehezen visszacsábították Robbie-t, aki két évre soha nem látott magaslatokba repítette a korosodó fiúcsapatot. Ám azóta már ismét kiszállt a fenegyerek, sőt Jason Orange is követte. a szekér pedig nem is fut annyira a trióvá szűkült Take That-nek.

The Beach Boys

Bár hivatalosan soha nem oszlott fel a legendás csapat, de tekinthetjük újjáalakultnak a csapatot. A Beach Boys-ban ugyanis az évek során annyi volt a tagcsere. hogy már senki nincs benne az alapító tagok közül. A zseniális Brian Wilson nélkül pedig meg csak olyanok, mint egy emlékzenekar.

Queen

A zenekar feltámasztását sokáig viccként sem lehetett elsütni, hiszen az egész Queent az énekes Freddie Mercury vitte a hátán, aki ugyebár 1991-ben meghalt. 2004-ben mégis turnéra indultak, és még lemezt is kiadtak Paul Rodgers-szel az énekesi poszton, 2011-ben pedig végleg kiakasztottak minden rajongót azzal, hogy a tinikedvenc Adam Lamberttel kezdtek el dolgozni. A történethez hozzátartozik, hogy először Robbie Williamsszel képzelték el a folytatást, de az énekes csupán néhány fellépés erejéig volt hajlandó példaképe, Freddie nyomdokaiba lépni.

 

The Beatles

Arról csak kevesen tudnak, hogy egy rövid időre gyakorlatilag újra összeállt a Beatles 1974-ben. John Lennon épp nem beszélt Yoko Onóval, és elég sokszor jártak össze zenélgetni Paul McCartney-val. A világ pedig azért nem háborodott fel azon, hogy kihagyták Ringo Starrt és George Harrisont a buliból, mert csak 1983-ban, Lennon halála után derült ki, hogy titokban összeálltak Meccával pár közös - és sajnos kevésbé sikeres - dal erejéig.

Republic

Természetesen van hazai példa is. Sokaknál verte ki a biztosítékot, hogy a Republicnak az arcát, a szövegeit és nagyjából az egész imidzsét adó Cipő 2013-as halála után nem oszlott fel a zenekar, hanem Sipos F. Tamással együtt játszották el minden egyetemista kedvenc dalait. Idén még lemezt is kiadtak, és úgy tűnik, hogy a rajongók kezdik megszokni. Vagy csak mindegy nekik.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világsztárral fotózták Vajna Tímeát

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját