Létrehozva: 2015.10.19.

Sztárok, akik eddig még nem beszéltek a magánéletükről

A napokban derült ki a Sztárban sztár versenyzõjérõl, Rácz Gergõrõl, hogy 10 éve él hatalmas boldogságban szerelmével, pedig soha, sehol egy szót sem ejtett a nõrõl. De nemcsak a zenész titokzatos civil életével kapcsolatban, hanem sokan mások is a celebvilágból.

Amíg a hazai celebek nagy része lépten-nyomon beszél vagy épp mutogatja magánéletét, addig van egy kisebbség a sztárok között: ők ugyan beszélnek az életükről és munkájukról, de párkapcsolataikat egyszerűen nem hajlandók kiteregetni.

Friderikusz Sándor a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, de a magánéletét homály fedi. Egy 5 évvel ezelőtti interjúban azt mondta, hogy ugyan nem boldog, de elégedett az életével egyedül is, és még soha nem volt olyan szenvedély az életében, ami miatt képes lett volna megállapodni.

 

Ugyan Anger Zsolt oldalán megtalálta a boldogságot Dobó Kata, mégsem tudunk semmit magánéletükről. Idén nyáron felreppent a hír, miszerint jegyben járnak, de akkor ezt az információt a színésznő cáfolta, és azóta sem mesélt kapcsolatukról a közönségnek.

 

#nyar #szerelem #balaton

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. augusztus 16.

Alföldi Róbert 2014 tavaszán nyíltan vállalta az ország előtt homoszexualitását, ám sem előtte, sem utána nem beszélt szerelmi életéről. A színész-rendező életéről csak könyvében, az Öt Nemzeti év című kötetben olvashatunk, ahol azt is leírta, hogy nincsenek barátai.

 

Fotó: Tamas Kovacs photography

Posted by Alföldi Róbert on 2015. január 29.

30 éve él viharos kapcsolatban férjével, Bohus Csabával Stahl Judit. Annyi biztos, hogy a sztárszakács gyerekének, Hannának nem férje az apja, de Bohus Csaba mégis a nevére vette születésekor a babát. A most 11 éves Hannát ugyan sokszor láthattuk édesanyja műsorában, de ezen kívül semmiféle betekintést nem enged az egykori híradós a magánéletébe.

 

Évtizedek óta szórakoztatja az embereket, mégis csak egy magánéleti botrányáról tud a sajtó. Fábry Sándorról két évvel ezelőtt kiderült, hogy Hada Renátával 13 éven keresztül csalta élettárát, Zsuzsát, aki egyébként a tévés kislányának édesanyja is. A műsorvezető előtte sem beszélt soha magánéletéről, de botlása óta még nagyobb a csend a családja körül.

Egy ország rajong Hernádi Juditért, és lánya karrierje is egyre jobban halad. A Jászai Mari-díjas színésznő évekkel ezelőtt egy magazinnak azt mondta, hogy neki bőven elég volt egyszer férjhez menni. Válása után évekig élettársi kapcsolatban élt Tarján Pál operaénekessel, akitől Zsófia lánya született. Attól függetlenül, hogy nem teregeti ki szerelmi életét, Hernádi azt mondja, hogy csak hosszú kapcsolatai voltak egész életében.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nézegessen lézengő Magyar Péter-tüntetőket - videó

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját