Egy kis nyáridéző! Vajon mit tud ez a sztárbikini? - Fotó

A hazai és külföldi hírességek között is óriási népszerûségnek örvend egy színes bikini, amelyben minden második nõ megmutatta a testét a nyáron.

Idén nyáron ez a bikini már a második olyan darab, ami az egész világot meghódította. Az első népszerű darab inkább külföldön volt kelendő, a magyar celebek közül csak Zimány Linda mellein feszült. A  slágerbikini viszont inkább itthon hódított, de azért a külföldi sztárok tetszését is elnyerte. A teljesség igénye nélkül mutatunk pár példát.

Palácsik Lilla a magyar tengeren mutatta meg tökéletes testét az említett fürdőruhában. Õ egy piros alapú szettet húzott magára, ami a fehér vitorláson való pózoláshoz kifejezetten jó választás volt.

Kate Hudson, a magyar felmenőkkel rendelkező hollywoodi filmcsillag is beszerzett magának egyet ebből a fürdőruciból. A 36 éves színésznőnek nincs mit szégyellnie formáin, falatnyi bikiniben is tökéletesen néz ki.

Miközben legjobb barátnőjénél nyaralt Keresztes Ildikó, ő is megmutatta magát a szóban forgó darabban. Neki sem állt éppen rosszul...

 

Villajoyosa...

Posted by Keresztes Ildikó on 2015. szeptember 20.

Gianni is jól ismeri ezt a bikinitípust, persze nem azért, mert ő is ilyet hordana. Ellenben formás szerelme, Debreczeni Zita ebben élvezte a napsütést közös nyaralásuk alatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!