Amikor a sztárok halálos betegnek hiszik magukat

Van, akit félrediagnosztizáltak az orvosok, míg mások szentül hitték, hogy a gyilkos kór miatt érzik rosszul magukat. Szerencsére mindannyian tévedtek.

Napokig élt abban a tudatban, hogy rákos

Oszvald Marikának a lélegzete is elállt, amikor az orvosok különös, sötét foltokat találtak a tüdejéről készített röntgenfelvételen. A Kossuth-díjas színésznő azonnal a legrosszabbra gondolt: tüdőrákban szenved!

"Alapvetően pozitív gondolkodású ember vagyok, ám akkor nem tudtam kiverni a fejemből, hogy a gyilkos kór támadott meg. Hosszú napokig szenvedtem a gondolattól: súlyos beteg vagyok. Aztán végre sor került a CT-vizsgálatra, ami szerencsére kimutatta: egy régebbi tüdőgyulladás nyomait látták az orvosok a röntgenképen" - emlékezett vissza az aggasztó időszakra az Operettszínház sztárja.

Agydaganattól rettegett Balázs Klári

Az énekesnő örökre megtanulta, hogy a nyaralás során mire kell feltétlenül vigyáznia. Balázs Klárit hátborzongató panaszok készítették ki évekkel ezelőtt, amikor hazatértek. A Korda házaspár imád nyaralni. Ha megtehetik, egy évben többször is útra kelnek, ám az egyik alkalommal kis híján tragédiába fulladt a meghitt kikapcsolódás. Egy kisebb figyelmetlenség miatt az énekesnő olyan tüneteket produkált, amiből arra lehetett következtetni: súlyos beteg.

"A Kajmán-szigetekre indultunk Gyurival. Azt viszont tudni kell, hogy víziszonyom van, és egy hosszabb hajóút során jutottunk el a szállásunkhoz. Mivel tisztában voltunk vele, hogy nehezen viselem a tengeri közlekedést, a férjem vásárolt nekem egy különleges tapaszt, ami csillapítja a szédülést és a rosszullétet. Ezután élvezni tudtam a hajózást. Amikor azonban kikötöttünk, furcsa látászavar tört rám.

Gyuri a megérkezésünkkor megajándékozott egy gyönyörű karórával, amin hatalmasak voltak a számok, de egyszerűen nem láttam, hogy mennyi időt mutat. A nap folyamán egyre csak fokozódtak a tüneteim. Nagyon elkeseredtem, és rögtön a legrosszabbra gondoltam: biztosan agydaganatom van!

- elevenítette fel a %RIPOST%-nak a rémisztő időszakot Korda György felesége, aki másnap reggel megkérte a férjét, hogy mutassa meg a tapasz betegtájékoztatóját. Megdöbbenve olvasta, hogy ennek köszönhette a borzalmas napot. Minden lehetséges mellékhatás jelentkezett nála.

ÉNB Joe-val közölték: HIV-pozitív!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe régebben falta a nőket. Egy alkalommal HIV-szűrésre ment, ahol bizony rendesen ráijesztettek. Közölték vele, hogy megfertőződött a gyógyíthatatlan betegséggel. Csak később derült ki, hogy összekeverték egy másik személy leleteivel a vérvizsgálati eredményeket, és ő szerencsére egészséges. Joe annyira felhúzta magát a súlyos tévedés miatt, hogy az orvosra borította az asztalt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!